Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Duci nőknek is annyira nehéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Duci nőknek is annyira nehéz partnert találni mint egy pocakos férfinek?

Figyelt kérdés
Nem csak mi szenvedünk ezzel éveken át? Most belegondoltam mennyi rosszindulat ér minket ha egy férfi 180 cm mellé nem 60 kg mint a tinédzser fiúk hanem 80,90,100 vagy több. Akkor lehet s kissé duci arcú , pufóka nőknek mi lehet? Ők se kellenek senkinek kb nem ? Csak femcel az nem nyivákol nyilvánosan hanem csöndben szenved?
2023. márc. 9. 07:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%

Ezzel a kérdéssel tulajdonképpen mi a célod?

Ha azt válaszoljuk, hogy igen, nagyon nehéz, akkor jössz azzal, hogy dehogy nehéz, hát látod a kövér nők mellett is a pasit. Ha azt mondjuk, hogy nem, nem nehéz, akkor meg rohadjanak meg a nők meg a világ, hogy felénk lejt a pálya.

Ezeregyszer leírtuk már neked, hogy nem a "kis pocakoddal" van a baj elsősorban, hanem a mentalitásoddal.

2023. márc. 9. 07:37
 2/15 A kérdező kommentje:
Én nem a Shrek vagyok. És nem, nem akarok visszavágni a kérdésre válaszolóknak. Csak tényleg kiváncsi vagyok hogy a nőknek is nehéz e.
2023. márc. 9. 07:47
 3/15 anonim ***** válasza:
71%

Nem, egyáltalán nem nehéz. Mi két "gombóc artúr" vagyunk a párommal - Pom-pom mese nyomán -, és mégis RAJONGÁSIG IMÁDJUK(!) egymást.

Időnként "megkritizáljuk" egymást, de nem annyira tartós a társuló feszültség. Nem tudunk igazán kölcsönösen megharagudni egymásra.

Az viszont egyáltalán nem biztos, hogy hosszabb távon az anyagiak "megosztása" miatt minden működni fog.

Ki kell találnom, hogyan pótoljak bizonyos "hiányokat". Eddig elégedett a találékonyságommal, leleményességemmel.

2023. márc. 9. 07:50
 4/15 anonim ***** válasza:
17%
Nem. Bármelyik nő pillanatok alatt találhat párt, ha nincsenek irreális igényei és nem teljesen elmebeteg.
2023. márc. 9. 07:53
 5/15 anonim ***** válasza:
19%

"duci"

Általában a 160cm-es és 160kg-os nők is ezt mondják magukra.

Amúgy a kérdésre válaszolva, nincs olyan nő aki ne kellene valakinek, mert mindig lesz olyan férfi aki hajlandó még lejjebb süllyedni.

2023. márc. 9. 08:04
 6/15 anonim ***** válasza:
12%
Dagadt nő dagadt faszival járjon, tudnak majd jókat enni együtt :)
2023. márc. 9. 08:31
 7/15 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem úgy kb egál lehet. Persze attól is függ melyik polcról akár válogatni az illető (és most nem csak a külsőségek alapján értendő)

33F

2023. márc. 9. 08:31
 8/15 anonim ***** válasza:
58%
Tesó, nem kell 60 kg-nak lenned 180 centihez. Lehetnél 100 kg simán, ha annak nagyrésze izom (persze ahhoz is rendesen meg kéne dolgozni), de férfiként a teliszart esőkabát fizikum az sehogy sem nyerő. A tesztoszteron egy csodafegyver az izomépítésben és zsírégetésben. Ha 30-35% a testzsírszázalékod, akkor az nem a férfiasságodról árulkodik, ahogy a 60 kg sem arról árulkodna.
2023. márc. 9. 08:33
 9/15 anonim ***** válasza:
76%

Igen, szerintem hasonlóan nehéz. Olvasgass kis gyakorit női szemszögből, a férfiak elvárásai között az első 3-ban benne van, hogy "vékony".

A 160 cm-es 160 kg-nők ducinak hívják magukat, DE a társadalom a 160 cm-es 60 kg-s nőket IS már leducizza.

2023. márc. 9. 09:04
 10/15 anonim ***** válasza:
73%
Rosszul tudod, ma már férfiként 50 kilónak kell lenni és 195 cm mellé.Megmondták a blackpillerek. Írj ki új kérdést.
2023. márc. 9. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!