Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szólal meg a nőknél a vészcsengő ha társkeresőn a pasiról kiderül hogy gyárban dolgozik?
Figyelt kérdés
Normális hosszútávú munka,extra jutalékok,tetvezhető beosztás és jövőkép.
De ebbe bele sem gondolnak,miért?
2023. márc. 7. 16:53
11/20 anonim válasza:
#10 nem kötelező! Attól még ember maradhatsz, rajtad áll;)
12/20 anonim válasza:
Nálam azért nem pálya, mert én 8-16-ig dolgozom és hétköznap is szeretek/szeretnék a párommal lenni.
13/20 anonim válasza:
7 vagy épp a diplomájával nem megy semmire...
14/20 anonim válasza:
13 3 hetente dolgozik délután.
Sok gyárba 300at keresnek.
Látszik sok ember nem volt még normálisabb gyárba.
15/20 anonim válasza:
A gyárak többsége olyan, mint a börtön. Külsőre is, hangulatra is, és úgy az egész olyan, mint egy kényszer-munkatábor. Csúnya, zord díszletek, büdös, egészségkárosító levegő, zajos gépek, bunkó felettesek, alkoholista kollégák, karót-nyelt ázsiai felsővezetés, minimális fizetés.
Ilyen helyre csak az menjen, aki már feladta a boldog élet reményét is. A nők is ezért menekülnek tőlük.
16/20 anonim válasza:
Xar a gyár? Állatorvos kollégám vágóhídon melózik, ellenőr. Fogy a vodka rendesen mióta ott van.
17/20 anonim válasza:
Dolgoztam gyárban egy rövid ideig, mielőtt sikerült szakmámban elhelyezkednem. Pokol volt. Nyilván van kevésbé rossz is, mint amiben én voltam, de gyanítom, hogy a többség hasonló. 3 műszak, ha nem mész be legalább havonta 1-2 alkalommal szombaton túlórázni, akkor nagyon csúnyán néznek rád. Folyamatos hajtás, pörgés, feszültség. Nincs alkalom normálisan enni, vagy akárcsak wc-re menni. Én folyamatosan fáradt voltam, az emésztésem hazavágódott, nem volt mentálisan sem energiám programokra menni, vagy bármilyen módon szórakozni. Nyilván olyan is van, aki ezt egy fokkal jobban bírja...de nem a végtelenségig. Nem kötném össze az életemet olyannal, akinek ez az élete. A pénz mondjuk valóban nem volt rossz alapvetően anno, de annyira jó sem, hogy megérje hazavágódni érte.
18/20 anonim válasza:
A 3 műszak megöli az embert ha sokáig csinálja.Gondolom nem akar olyan emberrel ismerkedni aki egyik héten így második héten így harmadikon pedig amúgy megy dolgozni és a randikat egyeztetni kb lehetetlen,mert fáradt vagy vagy csak nem érsz rá.
19/20 anonim válasza:
Azert a keves penz nem teljesen igaz. Erdelyben tudok olyan gyarat ahol atszamitva kb 700K-t keresnek a sima melosok, igaz dolgozni kell 12 oras muszakban :D
20/20 anonim válasza:
Mindenhol van 1-1 ceg, ami jobban fizet, mint az osszes tobbi, de a legtobbre nem ez jellemzo. A 300K tulorakkal, harom muszakban meg lofsz penz, mar bocs. (Valaki irta.) 300-at (nem falun) akarmilyen munkahelyen megkeresel kb, ennyiert nem kell gyarban szpni 3 muszakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!