Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok nő fejében miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nő fejében miért nem szólal meg a vészcsengő ilyenkor?

Figyelt kérdés

Többen is írtak már ki kérdést vajon "nárcisztikus/pszichopata a férfi, akivel ismerkedek?" címmel, mégis nagyon sokan elhallgatatják bennük a kétségeket, hogy nem kell mindenütt rémeket látni, biztos nem az, elvégre a pszichopaták valami őrjöngő vadállatok vérben forgó szemekkel, hiszen hogy máshogy nézhetne ki egy mentálisan kicsit sem ép ember?

Az ilyen válaszok, hogy biztos nem az, hiszen kedves, jóképű, minden hétvégén leutazik az anyukájához vidékre, stb nagyon félrevezetőek.

Ha valaki túl kedves túl magabiztos az ismerkedés kezdetén, az sokkalta gyanúsabb, mintha túl félszeg lenne.

És még egy kis kiegészítő kérdés:

Akik itt tapasztalat nélkül adtok tanácsot ("ne figyelj a jelekre, beképzeled") és hasonlók, miért teszitek?

2017. szept. 7. 09:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szoktam ilyen válaszokat látni, maximum ha tényleg a kérdező lát rémeket... De azokat a kb az ilyen kategóriájú kérdéseknél, hogy "A barátom szereti az öldöklős PC játékokat, lehet pszichopata?" Tehát érted. A komolyan vehető kérdések alá általában pont, hogy azt javasolják, hogy legyen óvatos.

Egyébként meg nem kell átesned neked sem a ló túloldalára, a magabiztosság önmagában EGYÁLTALÁN NEM gyanús dolog, hanem alap tulajdonság amit a többség elvár.

2017. szept. 7. 09:14
 2/11 A kérdező kommentje:
elhallgattatják
2017. szept. 7. 09:14
 3/11 A kérdező kommentje:

A túlzott magabiztossságra gondoltam, lehet, nem volt egyértelmű.

Amikor már az illető meg van győződve, hogy "mégis ki, hogy ha nem én", és olyan határozottan tudja előadni, hogy egyszerűen nem érzed korrektnek, hogy egyáltalán megpróbálsz kételkedni.

2017. szept. 7. 09:17
 4/11 anonim ***** válasza:
95%

Ezen kórképek egyes jegyei kivétel nélkül szerintem előfordulhat bárkiben. Viszont a pszichológiai kórkép egyetlen tünete, még nem feltétlen jelenti azt, hogy pszichopata volna az illető. Mondod a magabiztosságot. Ennyi erővel én egy pszichopata vagyok mondjuk egy 18-24 éves korosztály számára, mert nem xarok magam alá, hogy emberekkel kell ismerkedni/beszélgetni, hiszen rengeteget csináltam már, legalábbis többször, mint mondjuk egy 22 éves lány és a korosztálya. Mi a franc az, hogy túl kedves ? Mihez képest túl kedves ? Én is túl kedves vagyok egy passzív-agresszív emberhez képest...ha most olyannal ismerkedem, akinek ilyen a környezet zömében, akkor megint csak pszichopata vagyok ? Olyan jó, mikor laikusok laikusokat ijesztgetnek :D

31/f

2017. szept. 7. 09:53
 5/11 A kérdező kommentje:

Igazad van, nem egy, hanem 3 jellemző alapján tekintenek hivatalosan is annak valakit.

Laikus vagyok, aláírom, nem rendelkezem ilyen irányú végzettséggel, csak sok rossz tapasztalattal ilyen emberekkel kapcsolatban.

A túlzott magabiztosságot már fentebb kifejtettem.

Aki szinte nulla ismeretséggel azonnal meg akar menteni mindentől, elhiteti veled, hogy egyedül ő tud rád vigyázni, mindenki más árt neked, nem érdemled meg, ahogy a környezeted bánik veled, majd ő odafigyel rád, ahogy egy ilyen hercegnőre illik...

Gondolom, ennyire nem viszed túlzásba.

2017. szept. 7. 10:04
 6/11 anonim ***** válasza:
45%

Szólok páromnak, hogy pszichopata, amiért nem vizel maga alá, ha nővel kell beszélnie, és mert elkényeztet engem. Mostantól bizonytalan, taplónak kell lennie, hogy egy random gyakoris szerint normális embernek számítson, különben szakítok vele.

Köszönöm a megváltást, és a vészcsengő bekapcsolását. Sokkal jobb lesz így az életem.

Egyébként osztom az első és negyedik hozzászóló véleményét. A pszochológiai kórkép kiállítása kicsit komplexebb annál, minthogy valaki magabiztos, és kedves, akkor pszichopata.

2017. szept. 7. 10:06
 7/11 A kérdező kommentje:

Miért forgatod ki a szavaim, utolsó?

Egy párkapcsolat merőben más, mint az ismerkedés legkorábbi fázisai.

Vagy ha már az első randin megkérik a kezed, az normális? Ha már akkor az összeköltözést tervezi, az jut eszedbe elsőre, milyen romantikus alkat?

2017. szept. 7. 10:08
 8/11 anonim ***** válasza:
75%
"Mert jó pasi"
2017. szept. 7. 10:15
 9/11 anonim ***** válasza:

Kérdező. Megértem, hogy rosszak a tapasztalataid, de úgy látom, hogy elveszel a részletekben. Oké, nyilván a párodra figyelsz ilyenkor, de nem árt felpillantani az összképre melynek része az ő környezete, a te környezeted, az ahhoz és egymáshoz való viszony. Arra ne számíts, hogy ilyen téren olyan embert találsz, aki megfelelő volna, mivel hibát, ha keresel, akkor minden bizonnyal találsz és mivel te konkrét hibákat keresel, konkrétan azokat találod majd. Nem mondom, hogy ne légy résen, de lényegesen megnehezíted, ha nem ellehetetleníted a dolgod, feltéve, ha épp a párod keresed.

31/f

2017. szept. 7. 10:30
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha már szerelmet vall az első randin, az pont nem magabiztosság. Félelem, talán.

Én a stressz miatt vagyok kedves és tűnök magabiztosnak, belül sikítok a feszültségtől.

2017. szept. 7. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!