Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mivel ütitek időtöket ilyenkor?
Alapvetően nem vagyok egy nők ellen beoltott valaki, de valóban elkeserítő tud lenni a sok sikertelenség.
Nem tudom, hogy azért, mert afféle idealista karakter vagyok részben de valahogy mindig csalódok....hosszú.
Volt barátnőm korábban de vele nem igen találtuk a végén a közös hangot, nagyon mások voltunk és idővel kiütközött.
Én speciel neten nem szoktam ismerkedni, mert szerintem felesleges, idővel unalomba fulladó posvány, főleg itt.
De sokszor még egy értelmes beszélgetés sem nagyon jön ki, olyanokkal sem, akik feltesznek egy kérdést/kérést, hogy beszélgetni valaki.
Elszomorító dolgok ezek.
Szóval csak nézegetek itt kérdéseket, néha megmosolyogtat pár troll beszólás egy buta kérdésre, de elképesztő, hogy sokan vannak ezzel így.
Nem, nem felhívás.
Tényleg csak érdekel, ennyi az egész. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!