Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi a teendő?

Figyelt kérdés
Volt egy pasi, régi ismerős. Talàlkoztunk véletlenül egyszer, ami után elkezdtünk beszélgetni. Randira akart hivni mert tetszettem neki, amiről én nem tudtam. Egy màsik beelőzte de azzal szakitottunk egy idő után. Újra felbukkant az első, újra kezdeményezett de a semmiből. Meglepetésemben nem tudtam mit mondani neki, meghàtráltam. Mire észbe kaptam, ami kb 3 hét volt, mással ismerkedett már. Össze is jöttek, igy én visszafogott lettem a vele való kommunikációban. Egy idő után kiderült nem olyan a dolog ahogy remélte, hanem szakitáshoz vezet. Itt lépni akartam de nem amig van valakije hanem ki akartam vàrni hogy szakitsanak és akkor. Közben valaki ràhajtott (amig még megvolt a párja) és most ez a pasi, aki irántam érdeklődött, a másik iránt kezdett érdeklődni. Talàn mert az gyorsabb volt. A vicc az, hogy az aki irànt most érdeklődik a srác, kiköpött másom, lelkileg nagyon sokban hasonlitunk. Felejtsem el végleg, zàrjam le magamban és lépjek tovább vagy várjam ki a végét hátha nem lesz semmi maradandó köztük?
2017. jún. 21. 22:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Felejtsd el, az ilyen nyakatekert dolgokból nem sok jó szokott kisülni.
2017. jún. 21. 23:51
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem hanyagold.

Aki ilyen khmm... viharos kapcsolati életet él (akár fiú, akár lány), arra nem igazán lehet számítani tartósan.

Legalábis ezidőtájt még biztosan nem.

2017. jún. 22. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!