Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy először elutasít minden nő, aztán kis idő elteltével meg nyomulnak?
Ilyen kifogásokat kapok tőlük, hogy nem illünk össze. Vagy most nem akarok senkit...
Kis idő elteltével meg nyomulnak. Érdeklődnek felőlem. Mindig szemmel tartanak. Mosolyognak vagy odajönnek hozzám dumálni, mintha mi sem történt volna. Mintha nem bántottak volna meg.
Nem vagyok se lelkis se nagyképű, csak nincs önbizalmam.
Az a baj, hogy volt kettő nagyon toxikus kapcsolatom. Mindig mindenért én voltam a hibás. Nehezen bízok meg már bárkiben és mostanában meg ilyenek velem a nők.
25/F
Nagyon egyszerű a logikus válasz: partnernek nem szeretnének, de szívesen barátkoznának. Ez akkora bűn? Szerintem teljesen korrekt dolog megmondani valakinek, ha nem akarsz tőle barátságnál többet.
Itt te vagy az, akinek meg kéne mondania, hogy nem szeretnél "csak barát" lenni és barátkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!