Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pár év elteltével már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár év elteltével már nem tetszik nektek lányok a volt párotok, vagy akivel egyutt voltatok ) 3-4 év)?

Figyelt kérdés
Én már 37 éves férfi vagyok, voltak anno exeim, meg ugy alkalmi dolgok is. Mivel 2 éve senkim sincs, volt, hogy rájuk irtam. Nekik sincs senki. Visszairtak, beszélgettunk, benne vannak sok mindenben. Kérnek képet, mert a nok kép nelkul nem tudnak létezni...kemény tapasztalat. Kuldok, 3 bol 2 azonnal nem irt tobbet, egyik meg, hogy nagyon megvaltoztal 4 év alatt. Hagyjuk a dolgot. Jo, hat ritkult a hajam, de sportos vagyok, bár az arcom már nem olyan feszes, ugye 35 felett minden év kettonek szamit.
2019. dec. 24. 12:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Sokan le tudnak öregedni, igénytelenedni. Nyilván kapcsolatot már nem akarnának veled, maximum szexet, azt meg olyannal, aki igényes!
2019. dec. 24. 12:58
 2/11 anonim ***** válasza:
97%

"Kérnek képet, mert a nok kép nelkul nem tudnak létezni..."

Mindha a faszik tudnának. Nem tetszel nekik ez van. Nekem is van aki már nem tetszik van aki igen. Mondjuk én exel semmit nem kezdenek.

N27

2019. dec. 24. 13:02
 3/11 A kérdező kommentje:
jo de ez nem olyan sok ido. Meg igenyes vagyok, csak mar 37 évesen meglátszanak a rancok, a megereszkedett arcbor (10 per 9 nek), meg a hajam sem olyan mar mint 4 éve. Ezekrol nem tehetek, pedig sportolok heti 3 szor, és megfeleloen etkezek.
 4/11 A kérdező kommentje:

Mindha a faszik tudnának

szerintem sokkal jobban

5/11 anonim ***** válasza:
100%

Jaa jobban 🤣 àlandoan a hülye képkéregetés megy!

Fogad el, hogy öregszel Te is. Ennyi. Ne exnél próbálkozz!

2019. dec. 24. 13:06
 6/11 A kérdező kommentje:
ahogyan mindenki öregszik, de ebben mi a gond? Szerintem semmi
2019. dec. 24. 13:13
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Találnak tőled fiatalabbat, ennyi.
2019. dec. 24. 13:30
 8/11 A kérdező kommentje:
a fiatalság elmulik, mindenkinel
2019. dec. 24. 13:37
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Itt inkább arról van szó, hogy egy kapcsolathoz meg úgy alapvetően ahhoz, hogy valaki akarjon tőled valamit kevés a külső. Ha mondjuk valakinek nem topmodell külseje van még mindig teljesen tudja kompenzálni egy jó személyiséggel, ha érzelmek vannak akkor tökéletes a külsőd a párodnak.

Viszont egy szakítás után ez már nem így megy. Ismered a másikat, tisztában vagy a belső hibáival is és már nem fogja a belső kompenzálni a külsőt. Nincs már meg a rózsaszín köd.

Engem egyik páromban sem a külseje fogott meg. Ha most küldenének egy képet úgy, hogy ismerem a nagyon rossz oldalukat ami miatt nem működött a kapcsolat én is azt mondanám, hogy bocsi de nem. Nincsenek már érzelmek, csak objektíven tudom nézni a külsejüket.

2019. dec. 24. 14:19
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

A legtobb exem mar nem ugy nez ki mint regen (uaz a korosztaly vagyunk), de mar engem sem erdekel annyira a kulsejuk, belsovel sokkal inkabb leveheto vagyok a labamrol 30utan. A parom sulya is ingadozik, a haja oszul, felul kopaszodik, megis millio ellenervet tudnek mondani h miert nem cserelnem el egyetlen feszes 20onevesre sem, sot senkire.

Amugy nem ertem miert akarsz epp exekkel kavarni, nekik van osszehasonlitasi alapjuk a regi formadhoz kepest. Nyerj meg olyat aki igy lat es igy szeret meg teged.

2019. dec. 24. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!