Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pár év elteltével már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár év elteltével már nem tetszik nektek lányok a volt párotok, vagy akivel egyutt voltatok ) 3-4 év)?

Figyelt kérdés
Én már 37 éves férfi vagyok, voltak anno exeim, meg ugy alkalmi dolgok is. Mivel 2 éve senkim sincs, volt, hogy rájuk irtam. Nekik sincs senki. Visszairtak, beszélgettunk, benne vannak sok mindenben. Kérnek képet, mert a nok kép nelkul nem tudnak létezni...kemény tapasztalat. Kuldok, 3 bol 2 azonnal nem irt tobbet, egyik meg, hogy nagyon megvaltoztal 4 év alatt. Hagyjuk a dolgot. Jo, hat ritkult a hajam, de sportos vagyok, bár az arcom már nem olyan feszes, ugye 35 felett minden év kettonek szamit.
2019. dec. 24. 12:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nagyon szánalmas dolog, hogy exeknél kuncsorogsz.

Ők még képet kérnek?

Látták már eleget.

Vagy nagyon felszínes dolgok voltak azok, vagy nagyon leépült lehetsz, bocs.

Ráncok, őszülés, miegyéb, mégis én kellettem egy jóval fiatalabbnak 58 évesen is.

2019. dec. 24. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!