Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez igazán extrovertált pasinál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez igazán extrovertált pasinál miből látszik ha tetszem neki? Kifejtem.

Figyelt kérdés

Megismerkedtem valakivel, mondjuk azt, hogy haverok lettünk (én nő, ő férfi). Nem tudom eldönteni mit gondol, kedvel ennyi biztos, de nem ismerjük egymást olyan régóta.

Egy extrovertált férfinél miben nyilvánul meg ha tetszik neki egy nő? Azért kérdezem, mert mindenkihez odamegy beszélgetni (pl.: társaságban, egy bárban stb.), közvetlen, sok mindenkit megérint, látszik, hogy nem nagy dolog neki pl.: egy érintés.

Én is extrovertált vagyok és közvetlen, de nem vagyok jó példa, mert nekem vannak problémáim az érzelmeim kimutatásával:D

2023. márc. 6. 19:23
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

Egy*

bocsánat kapkodok és elírok dolgokat

2023. márc. 6. 19:24
 2/14 anonim ***** válasza:
56%

Ha a kezed érinti meg, az félreérthetetlen.

De a hát lehet pusztán kedvesség is.

2023. márc. 6. 20:00
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Aki ilyen magabiztos, az megmondja, ha akar tőled valamit. Nem kell jelekre hagyatkoznod.
2023. márc. 6. 20:25
 4/14 anonim ***** válasza:
71%
Náluk nehezebb ezt felmérni,hiszen társasági emberek.Viszont,ami egy jó szűrő,hogy sűrűbben keresi a társaságod,mint bárki másnak,magáról elfeledkezve szinte felfal a tekintetével sokszor,vagy gyakran szemeztek lopva és mosolyogva,nem csak megérint,de a kezeden felejti a kezét például.
2023. márc. 6. 21:34
 5/14 A kérdező kommentje:

A kezünk párszor összeért, de az véletlen, mind a kétszer én adtam oda neki valamit és így. Ebbe én még nem látok bele semmit.

2-szer hozzáért a fülemhez, de szerintem azt is véletlen:D Mutogatott valamit rajtam (hajhosszról magyarázott) és akkor súrolta a kezével a fülem, de én ebből nem következtetek semmire.

Sokszor megnevettetem, ha beszélgetünk szinte mindig mosolyog, de megint csak hozzá kell tennem, hogy többnyire jól érezzük magunkat, szóval nem tudom, én ezekbe még nem látok bele semmit, mert 1- voltam már hasonló szituban és akkor pl.: a pasi kapcsolatban volt és csak barátkozott, 2-valamiért nincs meg "az" az érzésem. Passz.

2023. márc. 7. 08:12
 6/14 anonim ***** válasza:
3.válasz játszik nála. Nem kell kombinálnod.
2023. márc. 7. 09:44
 7/14 anonim ***** válasza:
Ha igazán extro és tetszel neki elhiv egy randira, onnan fogod tudni.
2023. márc. 8. 17:45
 8/14 anonim ***** válasza:
46%
Mondjuk aki be van piazva az siman megerint embereket ez eddig okes szerintem.. akkor talalkoztok amikor reszegedni jar le a kocsmaba , igy nem tudhatod ki is o.
2023. márc. 16. 18:30
 9/14 A kérdező kommentje:
Kedves #8, szó sem volt lerészegedésről, nem tudom ezt honnan szedted.
2023. márc. 16. 19:41
 10/14 anonim ***** válasza:

Azért kérdezem, mert mindenkihez odamegy beszélgetni (pl.: társaságban, egy bárban stb"

Az szokott oda menni akiben van itokba boven.

2023. márc. 16. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!