Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem tudom lezárni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom lezárni a korábbi ismerkedéseimet?

Figyelt kérdés

Még 2-3 évvel ezelőtt úgy ment ez nálam, hogy mondjuk pár hónapig még szomorú voltam, de aztán túl léptem, és beláttam, hogy amúgy is jobb volt így, és azóta sem szoktak eszembe jutni, maximum rossz értelemben.

De az elmúlt időszakban valamiért ez nem történik meg. Volt több srác is, akivel találkozgattunk, semmi komoly nem volt, de tetszettek egyébként nekem nagyon, csak nem úgy alakultak a körülmények, vagy nem volt igazán kölcsönös.

De azóta sem érzem egyiknél sem, hogy túl vagyok rajta. Igaz, hogy instán látom is őket, valakivel néha beszélünk is, de épp ez az, hogy letörölni sem bírom őket, akit mégis képes voltam, utána attól még ugyanúgy ránéztem a profiljára, vagy ő nézi a sztorijaimat, és így mindig látom a "képét".

És hiányoznak is, és szeretnék velük újra találkozni, akkor is, ha voltak rossz dolgok.

És amilyen szerencsétlen vagyok, legutóbb Tinderen is egy olyan srác tetszett meg, aki persze most végzett az egyetemen, és megy vissza külföldre... Pedig abból még lehetett is volna valami, mert neki is tetszettem. Azóta hiába húzogatom is, senki nem fog meg.

Mi a bajom, miért van ez?

Tudom, hogy addig esélytelen is új embert találni, amíg ez a helyzet van, de nem tudom, hogy lehetne elfelejteni őket.

2023. márc. 6. 18:04
 1/6 anonim ***** válasza:

"És hiányoznak is, és szeretnék velük újra találkozni, akkor is, ha voltak rossz dolgok."

Milyen rossz dolgokra gondolsz? Mert nem mindegy.

2023. márc. 6. 18:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát ezt most így nagyon hosszú lenne leírni, mindenkivel más miatt lett vége.
2023. márc. 6. 18:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Elkezdett ketyeg a biológiai órád.
2023. márc. 6. 18:13
 4/6 A kérdező kommentje:
? Nem szeretnék gyereket, sosem szerettem volna, szóval ehhez biztos nincsen közé.
2023. márc. 6. 18:17
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet kérdező, hogy nem is ők hiányoznak, hanem csak az az érzés, hogy valakinek fontos legyél? És csak rájuk vetíted ki ezt?
2023. márc. 6. 18:23
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Amit ebbol kivettem , hogy sok pasival kezdtel nagyon rovid ido alatt.. ez a ki be ugralok egyikbol a masik ismerkedesbe es havonta mas pali tetszik meg fele dolgok nagyon karosak.. jobb ha elkezdesz komolyodn8 mert ez 14-6 eves szint amit tolsz. Onismeret fejlesztesebe kezdj!
2023. márc. 7. 03:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!