Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj abban, ha egy alfahím társkeresés közben eldicsekszik a korábbi hódításaival?
Figyelt kérdés
A nők ahelyett, hogy pozitívumként értékelnék, hogy nem nyeretlen kétéves vagyok, hanem egy igazi csábító, felhúzzák az orrukat. Ennyire rá vannak pörögve a modern média hülyeségeire, hogy a lúzer pasikák az "érzékenyek" meg "értékesek"?2023. jan. 30. 18:19
2/13 anonim válasza:
Tudom hogy trollkodás, de ilyen kérdéssel és bizonytalansággal sok köze nincs senkinek az alfahímekhez :D
Leperegne egy "alfáról" az ilyen, kiröhögné és nem siránkozna, mint egy 5 éves.
3/13 anonim válasza:
Ha nekem azzal "menőznél" hogy mekkora r.banc vagy, kiröhögnélek, aztán elküldeném anyádnak és a munkehelyednek
5/13 anonim válasza:
Az a bajuk, hogy Nekik nem volt Ennyi sem!
6/13 anonim válasza:
Egyalfa pont, hogy szereny, akkor is lejön minden rola. Kompenzálni probalnak azt az arcukat mutatják a nőknek hogy érzelmesek szerelmesek. Azt mutatják ami a nőknek kell.
9/13 anonim válasza:
Te messze vagy attól, hogy alfa legyél 😉
10/13 anonim válasza:
Má'n nem a középkorban élünk Don Quijote de la Mancha:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!