Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Introvertáltként hol lehet a legjobban ismerkedni manapság?
Figyelt kérdés
Nos, eddig akármilyen netes oldalon, letöltős appon próbálkoztam, nem lett túl sok sikerem. Randiig jutottam de a legtöbb társkereső/beszélgetős oldal jóval inkább extrovertált emberekkel van tele, úgy vettem észre. Esetleg fb csoportok, dc szerverek vannak, amik erre alkalmasak? Vagy akármilyen más oldal/app? 19/F2023. jan. 29. 23:53
1/7 anonim válasza:
Igen, van ilyen fb csoport, Introvertált ismerkedő a neve :) Szeretettel várunk!
3/7 anonim válasza:
Sehol, az introvertált lányoknak is extrovertált pasi kell.
4/7 anonim válasza:
Nem ez a döntő, hanem hogy milyen a külsőd. Jó külső = siker, rossz külső = kudarc. A személyiség ilyen tére nem számít, majd esetleg akkor jön képbe, ha már együtt vagy valakivel és hosszú távra terveztek.
Introvertált chad = szigma
Extrovertált chad = alfa
5/7 anonim válasza:
Bármilyen program, ahol lehet fogyasztani egy kis alkoholt, ami oldja a rossz értelemben vett gátlásokat és megolajozza az emberi érintkezést.
6/7 anonim válasza:
Facebook csoportok, társkereső stb. főleg online felületen.
7/7 anonim válasza:
Tapasztalataim szerint sehol.
Introvertált ismerkedőben is csak a csajoknak írnak vissza :DDD
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!