Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőt rángató és vele üvöltöző...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőt rángató és vele üvöltöző VV Ricót nemhogy nem zárták ki, de egyenesen harmadik lett, kijött a villából és erőszakossága ellenére mégis bomlani fognak érte a nők?

Figyelt kérdés

Aztán utólag megy a sírás, hogy jajj bántalmazott, kihasznált.

A nővel nem erőszakoskodóknak pedig nem jut nő.

2023. márc. 6. 09:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Neked ez miért fáj?
2023. márc. 6. 18:27
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Aki ilyen "férfival" összejön az meg is érdemli.Bomlani kétlem,hogy fognak utána a nők,mert a műveltségi szint abban a műsorban erősen a 0át súrolta.
2023. márc. 6. 21:46
 13/14 anonim ***** válasza:

#10: Ezt csak azért gondolod így, mert neked akad más opció is. Képzelj el egy olyan életet, hogy nem csak neked kell kezdeményezned, de havonta, két havonta akad egy, ismétlem EGYETLEN valaki, aki nem offol ki és róla derül ki hasonló.

Sok év után is ugyanez lenne a véleményed? Csak éld bele magad kicsit. Gondolkodj el rajta...

2023. márc. 7. 17:02
 14/14 anonim ***** válasza:
13: én nem a 10-es vagyok... elképzelem. És akkor inkább maradok egyedül. Most is már 4. éve vagyok nőként egyedül, azóta egyéjszakásom sem volt. Ezerszer inkább egyedül, mint ráfanyalodjak vmi egybites prolira. Mindenkinek van választási lehetősége, ha ilyen helyzetbe kerül - mondhatja azt is, hogy "nem, nekem az nem kell, maradok egyedül".
2023. márc. 7. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!