Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőt rángató és vele üvöltöző VV Ricót nemhogy nem zárták ki, de egyenesen harmadik lett, kijött a villából és erőszakossága ellenére mégis bomlani fognak érte a nők?
Aztán utólag megy a sírás, hogy jajj bántalmazott, kihasznált.
A nővel nem erőszakoskodóknak pedig nem jut nő.
Korán van még ehhez,meg a hasonló kérdésekhez.
Incelek még csak ébredeznek,kavargatják az anyjuk által langyosra melegített kakaót,femcellek meg csak most kezdenek dolgozni home officeban és kávézgatnak még.
Korán sütötted el a kérdést báttya.
És ezt a műsort csak nők nézik, meg nők szavaznak rá?
Ebben az esetben én nem vagyok nő. Te viszont igen...
#6:
Ilyen az a réteg, aki az ilyen szennyműsorokat nézi.
Az, hogy az RTL Klub lókukit nem csinált és nem zárta ki, az felháborító és nagyon káros üzenetet közvetít, bár nem értem, mi köze van a felnőtt párkapcsolatok kategóriához, nem a női nemen múlt. Úgy, ahogy az sem, hogy bent maradt végig (bár mondjuk magát a műsort nem néztem, szóval az nincs meg, hogy csak a villán belül lavírozott el vagy párbajt is nyert... ha szavaztak, hogy bent maradjon, abban bezony vannak férfi szavazók is).
Hogy lesz-e nő, aki bomlik utána, miután kijön a villából? Igen. Aki azok után a nők után picsog, akik bomlanak utána, ugyanolyan szenny és felszínes jellem? Igen (amilyen nőknek ilyen fazon kell, azok sem az Írók Boltja törzsközönsége, művelt, intelligens, kedves, aranyos lányok, hanem a telepi szőkec... legalja).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!