Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Harmadik találkozó a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harmadik találkozó a férfi lakásán?

Figyelt kérdés

Felnőtt emberek vagyunk, én 29N, Ő 31F.

Nem vagyok tini, mégis felteszem a kérdést, mert tanácstalan vagyok, és férfiak terén sem vagyok annyira tapasztalt, annak ellenére, hogy 29 éves vagyok.

Interneten ismertük meg egymást, két hosszú délután együtt töltöttünk, nagyon jó volt. Jó embert ismertem meg a személyében, de nyilván ez alapján nem mondhatom azt, hogy ismerem ezt a férfit. 120 km-re lakunk egymástól, emiatt ritkán tudunk találkozni.

Sajnos ezen a hétvégén miattam nem tudtunk találkozni, a férfi hívott, hogy menjek el a hét közepén a lakására...mindannak ellenére, hogy nagyon barátságos embernek tartom magam, kissé bizalmatlan természet vagyok, csalódtam már az emberekben eleget... de tudom, hogy néha kockáztatni kell és adott helyzetekben elvárás nélkül élni az életet...

Mi a meglátásod? Milyen tapasztalataid vannak-e kérdés kapcsán? Hányadik találkozó után "szabad" közelebb engedni a másik embert?

Bocsánat a rossz megfogalmazásokért, most így sikerült. Köszönöm, hogy meghallgattál, elolvastál! Szép estét/napot Neked!

#randi #első szex #férfi lakásán
2021. nov. 19. 19:55
1 2 3 4 5
 1/42 Noren1989 ***** válasza:
99%
Nekem az a meglàtàsom, h inkàbb bizalomban mérjük meg ezt, ne talàlkozók szàmàban.
2021. nov. 19. 19:57
 2/42 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem ezt tök fölösleges folytatni. 120 km az túl sok.

2x bárki tud normálisan viselkedni utána ott vagy a lakásába bezárva vele, tényleg kockázatos. Nem ismered, így van. És nem is fogod, mert 120 km túl sok, és úgyse tudtok eleget találkozni.

2021. nov. 19. 20:00
 3/42 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem érzed magad biztonságban mellette, ne menj bele. Ennyire egyszerű.
2021. nov. 19. 20:01
 4/42 anonim ***** válasza:
89%
Mennyire érzed úgy, hogy ha mégse olyan lenne, mint szeretnéd, el tudnál jönni? Szerintem akár jó is lehet ez így. De meg kell győznöd magad, hogy képes vagy erre.
2021. nov. 19. 20:03
 5/42 anonim ***** válasza:
100%

NA ebben nem tud senki segiteni, mert nem ismerjük egyikőtöket sem.

Azt neked kell tudnod vagy érezni hogy milyen és mi lesz ha kettesben lesztek.

Én amikor megismertem az asszonyt én már a második randin felakartam vinni a lakásomba.

De nem azért mert hogy szex, hanem a szórakozó hely nekem nem jó, nem érzem ott jól magam. SZinte feszült vagyok, voltam olyan helyeken.

2021. nov. 19. 20:04
 6/42 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem szexet akar, te döbtsd el, hogy belefér-e, vagy sem. Ha nem, ne menj.
2021. nov. 19. 20:07
 7/42 anonim ***** válasza:
80%
Itt a kérdés az hogy bízol-e benne annyira hogy elhidd a szándékait. Mert hát végülis szexre hív át, nem beszélgetni. Vagy nemcsak arra. :p Részemről ha nő lennék én mernék kockáztatni. Már egy ideje ismeritek egymást, és telefonon gondolom gyakran beszélgettek. Plusz ugye a 2 tali is már megvolt. Ha kellemes személyiségű és férfias az illető, valamint udvarias akkor én belemennék. 120km nem kicsi, ki tudja meddig lehet így fenntartani egy kapcsolatot. Használd ki és élvezd ami van. :)
2021. nov. 19. 20:27
 8/42 anonim ***** válasza:
98%
Nem mennék a lakására a harmadik találkozón. Túl nagy a távolság is. Sötét ügy.
2021. nov. 19. 20:56
 9/42 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor menj, ha nincs ellenedre, hogy több is legyen, mint beszélgetés. És mondd el pár embernek, hogy hol vagy. Barátnőd kérd meg, hogy hívjon fel közben. Add finoman a pasi tudtára is, hogy tudják, hogy hol is vagy pontosan.
2021. nov. 19. 21:09
 10/42 anonim ***** válasza:
78%
Mi is neten ismerkedtünk meg. Közöttünk a távolság is jóval nagyobb. Második randira megszervezett egy szuper programot, és felajánlotta hogy aludjak nála. Én megbiztam annyira benne hogy belemenjek. A program végén megkérdezte hogy lenne e kedvem megismerni az anyját is mert hazafele beugorhatnánk hozzá, egy pár percre. Nekem már ez plusz pont volt. Persze mi is lefeküdtünk aznap este, de azóta is együtt vagyunk. Szóval ha úgy érzed hogy normális, és megbizol benne , akkor akár nyugodtan bele is mehetsz az ottalvásba.
2021. nov. 19. 21:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!