Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Harmadik találkozó a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harmadik találkozó a férfi lakásán?

Figyelt kérdés

Felnőtt emberek vagyunk, én 29N, Ő 31F.

Nem vagyok tini, mégis felteszem a kérdést, mert tanácstalan vagyok, és férfiak terén sem vagyok annyira tapasztalt, annak ellenére, hogy 29 éves vagyok.

Interneten ismertük meg egymást, két hosszú délután együtt töltöttünk, nagyon jó volt. Jó embert ismertem meg a személyében, de nyilván ez alapján nem mondhatom azt, hogy ismerem ezt a férfit. 120 km-re lakunk egymástól, emiatt ritkán tudunk találkozni.

Sajnos ezen a hétvégén miattam nem tudtunk találkozni, a férfi hívott, hogy menjek el a hét közepén a lakására...mindannak ellenére, hogy nagyon barátságos embernek tartom magam, kissé bizalmatlan természet vagyok, csalódtam már az emberekben eleget... de tudom, hogy néha kockáztatni kell és adott helyzetekben elvárás nélkül élni az életet...

Mi a meglátásod? Milyen tapasztalataid vannak-e kérdés kapcsán? Hányadik találkozó után "szabad" közelebb engedni a másik embert?

Bocsánat a rossz megfogalmazásokért, most így sikerült. Köszönöm, hogy meghallgattál, elolvastál! Szép estét/napot Neked!

#randi #első szex #férfi lakásán
2021. nov. 19. 19:55
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
82%

#29-es, nem, nem ezt mondtam, de mivel van egy elég összetett tapasztalatom kapcsolatok terén, én ezt tapasztaltam. Attól még lehet, hogy valaki lefekszik a másikkal az első vagy a második randin és házasság lesz belőle. De mivel nekem ez sose vált be, így jobbnak tartom, ha akkor történik meg, amikor már érzunk vmi komolyabbat vagy vágyakozunk a másik iránt. Én találkozom párszor a pasival és ha jól érzem magam vele és megfelel az elvárásaimnak, tehát el tudok vele képzelni vmi komolyabbat, akkor lehet több sima randinal. Mióta vége a buja korszakokmnak, azt látom, hogy a férfiak is jobban értékelik azt, aki nem adja magát rögtön.

De ismétlem, ez az én véleményem, mindenki azt csinálja, ami jó neki.

2021. dec. 17. 02:26
 32/42 anonim ***** válasza:
73%
Még annyit hozzatennek, hogy egy nőnek általában akkor fenomenális a szex, ha az szerelembol van. Mikor én lefeküdtem hamar egy pasival, akkor még nem is ismertem, úgyhogy a kielégülésen kívül nem adta meg azt az óriási katarzist. A szex akkor válik komollya, ha vannak érzelmek, az meg ritkán lesz 1-2 találkozó után.
2021. dec. 17. 02:30
 33/42 anonim ***** válasza:
54%

31#

A te tapasztalatod az semmit se ér.Se neki,de neked se.Megnyugodhatsz.Ez a duma,hogy majd ha nehezen adod magad,akkor ihaj-tyuhaj ásó kapa választ csak el,-egy mesedélután.Te magad is itt olvastad,hogy pont semmit se számít,csupan egy lutri.Lehet fordítva is,meg amúgy is.Erre alapozni egy kapcsolatot nagyjaból ugyanaz,mint arra alapozni,hogy a lakáson nem lesz szex.

De kicsit járjuk akkor körül.

Az adott szituban van egy 3 randi,ahol a nő attól tart,hogy uristen ez szexelni akar!Hát akkor inkabb lemondja a lakásos randit,hanem helyette egy etterem mozi lesz.

Én vagyok aki csak szexelne.

Azt mondom oké ne gyere fel hozzám.Menjünk étterembe.

Szerinted ha csak dugni akarok,nehezemre esik kivárni a 4,5 randit ,mikor 120 km van köztünk?

Ha ez a cél megdugom az 5 randin,oszt jocakát.

Sok értelme volt akkor a randik számára alapozni.

2021. dec. 17. 02:42
 34/42 anonim ***** válasza:
72%
#31: Már ne haragudj, de neked mi bajod van haver vagy mi fáj ennyire? Teljesen normálisan leírtam a véleményemet és kb 5X odairtam, hogy SZERINTEM, de te még mindig sertegetsz. Meg mi az, hogy a "te tapasztalatod semmit se ér" Miért, a tiéd talán igen? Ki a f.sz vagy, Isten? Max egy szánalmas kis kolbászverő, aki még értelmezni se tudja a másik véleményét. Ismétlem, VÉLEMÉNYÉT, amihez nekem ugyanannyi jogom van, mint neked. Még nőd se volt, de itt frocsogsz, mintha közöd lenne a kapcsolatokhoz. Húzzál innen és verd tovább a kolbit egy igazi nőről abrandozva luzerkam.
2021. dec. 17. 03:56
 35/42 anonim ***** válasza:
17%

Neked elgurult a gyógyszered.

Ha a lényegre koncentrálnál akkor nem vetted volna magadra.Ja, nem ér semmit a tapasztalatod ebben a kontextusban,mert szubjektív.Az enyém ér valamit viszont.Mivel azt írtam,hogy a randik számával nem lehet bizonyítani semmit.Amit fentebb paran meg is erősítettek.Tehát ebben az esetben a véleményed (persze hogy szabad,) nem segít a kérdezőnek.

Ha fentebb is olvastad volna,páran leírták h 2,3 randin volt szex,azóta is együtt vannak.

De te csak hajtod itt a tralalát,semmit nem tudsz felfogni,meg behisztizel,mert valaki nem bólogat neked mint őstapasztalt asszonnak!

2021. dec. 17. 04:45
 36/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem a matekon múlik, hogy 3 vagy akárhány randi. Eleve ez a 3 randi az amerikai filmekből jön, mimt szabály, mert azokban, ha hármat kibírt az illető, akkor már "komoly".

A lényeg azon van, hogy a legtöbb ember nem kezd el kötődni pár randi után mélyebben, és a legtöbb nőknek kell a kötődés a szexhez. A legtöbb férfinek meg kell, hogy valamennyire elkezdje értékelni a nőt, mielőtt lefekszik vele, különben nem fog vele komolyan tervezni. Természetesen tudom, hogy vannak kivételek, és azt is tudom, hogy van, aki nem is akar komoly kapcsolatot, legyen az férfi vagy nő.

Van egy nagyon modern ismerősöm (nő), aki mindenkivel lefekszik az első randin. Még sohasem volt komoly kapcsolata, mert a legtöbben egy ilyen randi után otthagyják. Csodálkozik, és szomorú, mert komoly kapcsolatot szeretne. De őszerinte nincs összefüggés.

2021. dec. 17. 08:21
 37/42 anonim ***** válasza:
17%
#36 Mutass be neki, én biztosan nem hagyom ott. Már csak azért sem, mert ha jó vele a szex, akkor még többet akarom vele csinálni. Szóval aki egy szex után otthagyja, az vagy mind lúzer, vagy csak vadászott, vagy nem olyan jó az ágyban a barinőd.
2021. dec. 17. 09:15
 38/42 anonim ***** válasza:
100%

"A lényeg azon van, hogy a legtöbb ember nem kezd el kötődni pár randi után mélyebben, és a legtöbb nőknek kell a kötődés a szexhez. A legtöbb férfinek meg kell, hogy valamennyire elkezdje értékelni a nőt, mielőtt lefekszik vele, különben nem fog vele komolyan tervezni."

36-os leírta a lényeget. Aki egyből odadobja magát, az ne csodálkozzon, ha nem kell komolyabbra. Nőknek meg kell a kötődés.

2021. dec. 24. 16:41
 39/42 anonim ***** válasza:
100%
Mi újság, kérdező?
2021. dec. 25. 11:33
 40/42 anonim ***** válasza:
46%
kell hát, persze, 50 százalékos megcsalási aránnyal :D
2021. dec. 25. 13:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!