Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valaki ki akar törni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki ki akar törni az incel létből kezdésnek jó ötlet a konditerem?

Figyelt kérdés
2023. márc. 4. 14:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
52%

Én próbáltam az edzést, nekem nem jött be egyáltalán. Nem lettem magabiztosabb, és a nők terén se lett változás, ugyanúgy 0 esélyem van náluk.

Ettől még neked simán bejöhet, sok sikert hajrá. Sok embernek bejött már eddig. :)

2023. márc. 4. 17:15
 12/20 anonim ***** válasza:
11%
Mindegy mit csinalsz, fejben dol el, hogy ki incel es ki nem az.
2023. márc. 4. 18:07
 13/20 anonim ***** válasza:
15%

15 évig edzettem.

Akkor se kellettem a nőknek mikor ;

78

85

96

110

125

Kg voltam. Amikor 78 voltam ismerkedtem egy csajjal aki szerint 60-65 kg egy normális férfi. És én 181 cm vagyok amúgy.

2023. márc. 5. 11:46
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

#13,

Akkor valamit nem jól csináltál. Hiába vagy izmos ha közben van rajtad 30-40-50kg felesleg amitől sőrhasad van, és eltakarja az izmaidat.

Az edzés nem csak a tömegnövelésről szól, időnként diétázni is kell mellette hogy fizikailag jól nézzél ki a nők szemében.

2023. márc. 5. 14:13
 15/20 anonim ***** válasza:
18%

9-es: te mi alapján vonsz le következtetéseket másokról, úgy hogy nem is ismered őket? Nem mondtam a kérdezőnek, hogy hülyeség lenne a gyúrás, csak annyit, hogy saját magáért csinálja, ne a csajozás miatt.

Szerinted itt hol van a siránkozás te nyomorult?

Szinte bármilyen önfejlesztős videót néz az ember, vagy akár csak olvas róla, mindenhol ugyanezt tanácsolják, saját magad miatt a saját fejlődésed miatt kezdj el csinálni dolgokat, ne azért, hogy mások elfogadjanak vagy jobbnak gondoljanak.

Ez a lényeg, de te biztosan olyan rohadt okos vagy, hogy egy 3 mondatos válaszból leszűröd egy ember teljes életét...

Kérdező: kezdj el edzeni egész nyugodtan és remélem meglesz hozzá a motivációd, kitartásod.

7-es voltam.

2023. márc. 5. 16:06
 16/20 anonim ***** válasza:
27%

#15,

Nem rád értettem, volt egy előtted lévő válaszoló aki eléggé sértő dolgokat írt a kérdezőnek, de törölték a választ, majd a te válaszod került a 7-es válaszoló helyére. 😂

2023. márc. 5. 22:52
 17/20 anonim ***** válasza:
4%
Általában jó kezdés, bár minden incel más, és más területen lenne érdemes elkezdeni a fejlődést.
2023. márc. 6. 16:56
 18/20 anonim ***** válasza:
33%
Vagy lehetsz gymcel! 😂 az a kigyúrt incel neve.
2023. márc. 6. 21:45
 19/20 anonim ***** válasza:
33%
Nyiss egy vállalkozást hogy lakásfelújításban segítesz harmadáron hétvégén. Lesz egy csomó női ügyfeled, valamelyik majd beléd is szeret hogy milyen jó ember vagy, te meg közben megizmosodsz a fizikai munkától.
2023. márc. 12. 22:24
 20/20 anonim ***** válasza:
11%
Egy prosti felkeresésével egyből kitörhetsz belőle.. utàna meg eljàrsz kondizni és talàn lecsap ràd valami jó sunci
2023. márc. 13. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!