Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság a gazdasági válság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság a gazdasági válság miatt nincsenek már PUA mesterek ebben az országban? Az embereknek egyszerűen semmi pénzük nincs már semmire?

Figyelt kérdés

Nem az a PUA aki megnéz a neten valami ingyenes halál gagyi PUA videót és megpróbálja bemajmolni, odamegy egy csajhoz az meg nevetve elküldi. Nem, az még rosszabb lett mint eddig volt, mert hülyeséget csinált.

Egy igazi PUA mester az évekig jár tanfolyamokra, coachokhoz, PUA eseményekre, ami persze nem drága, de felfejlődhetsz egy Jorgos szintre, ami sok tanfolyamra járt évekig és már oda tud menni és majdnem bármelyik csajt fel tudja szedni, holott azelőtt egy lúzer incel volt.

Csak azt látom, hogy ezek a coachok, tanfolyamok, PUA események már nincsenek illetve nem kerülnek megszervezésre, azért mert nagy a pénztelenség, nincs elég jelentkező, az embereknek most kajára kell spórolni már lassan, annyira csöves ez az ország.

Ez lehet az oka annak, hogy a PUA haldoklik ebben a szutyok országban?

2023. márc. 4. 13:02
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
#20 A gazdag csövesek.Mert még qrva drágán is adják az igénytelen szart.😂
2023. márc. 4. 20:40
 22/30 anonim ***** válasza:
5%

"Mert röhejes amikor szarul néz ki valaki és játssza az önbizalomtól duzzadó nagyképűt!"

Ez nok szokasa tobbynire.. van rajta jo parkilo felesleg de azert feszul rajta a ruha mint a kotozott hurkan , es meg arogans is.

2023. márc. 4. 22:21
 23/30 anonim ***** válasza:
60%

Héj, PUApötsűek!

Milyen tanfolyamra küldenétek az alábbi nőt, hogy keféljetek vele?

[link]

Ismétlem: mit kéne tennie ennek a nőnek, hogy felálljon rá a kis dákótok, és meg akarjátok dugni?

2023. márc. 5. 09:57
 24/30 anonim ***** válasza:
60%

A fenti szélsőséges példával azt próbáltam szemléltetni, hogy a vonzerő nem tanulható. A vonzalom az eldől másodpercek alatt. Éppen ezért hiába próbálsz te változtatni a beszédstílusodon, a metakommunikációdon, hiába tanulsz be szövegeket, NEM fognak téged jobb pasinak tartani a nők.

Ezt én is tudom, te is tudod, mindenki tudja. Csak ugye a szerencsétlen sorsú férfiak próbálnak valami reménybe kapaszkodni. Ezt pedig kihasználták egyes patkányok, és jó nagy pénzeket húztak le róluk.

Tanácsot akarsz?

Gyúrd ki magad, és legyen pénzed. Opcionálisan: új ruhatár, új haj, szolárium. Anyagilag: lakás, autó, hitelmentesség, magas fizetés.

Ha ezek megvannak, akkor kihoztad magadból az általad elérhető maximumot.

2023. márc. 5. 10:02
 25/30 anonim ***** válasza:

A videón egy torz nő van.

Más az, ha valaki nem néz ki jól, és más az, amikor torz.

A torz embereknek gondolom nem csak a párkereséssel vannak gondjai, hanem pl. azzal is, hogy barátokat szerezzenek, munkahelyre felvegyék őket, szóval az a legkevesebb, hogy nincs senkijük.

Nem hinném, hogy a PUA torz embereket tanít csajozni, hanem - a PUA szleng nyelvezetből idézve - AFC-ket, vagyis átlagos frusztrált csávókat. Vagyis a hétköznapi pasit, akinek gondjai vannak a csajozással.

A PUA nyelvezetben amúgy a csúnya lányok UG-nek (úgy girl)-nek vannak hívva, rendszerint akadályok a szép barátnő mellett, akiket meg kell nyerni, hogy ne kavarjon be a kisebbségi komplexa miatt.

Tehát a videó érv a PUA ellen.

Természetesen ha egy pasi Quasimodo, akkor senki sem fog hozzá vonzódni, de ha csak simán nem néz ki jól, mint a közösséget leleplező Neil Strauss, akkor lehet rajta segíteni.

2023. márc. 5. 10:11
 26/30 anonim ***** válasza:
*Tehát a videó nem érv a PUA ellen.
2023. márc. 5. 10:11
 27/30 anonim ***** válasza:
76%
Még valami: figyelembe véve, hogy Nick Vujicic mennyire taszító, és bombázó felesége van, talán még egy Quasimodo is találhat magának valakit, hiszen a nőknek kevésbé fontos a külső. De erre minimális az esély, ám nem biztos, hogy lehetetlen.
2023. márc. 5. 10:15
 28/30 anonim ***** válasza:
63%

"Ezt én is tudom, te is tudod, mindenki tudja. Csak ugye a szerencsétlen sorsú férfiak próbálnak valami reménybe kapaszkodni"

Gondolom ezek a szerencsétlen sorsú férfiak azok, akik úgy a 20. visszautasítás után feladták a PUA-t. Nem értették meg, hogy gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni kell. Egy jó PUA-nak több ezer nővel lett tapasztalata, mire jó lett a csajozásban, és a folyamat minden lehetséges módját kitapasztalta.

Ettől függetlenül voltak akik pénzlehúzásra mentek, de nem kellene úgy beállítani úgy ezt az egészet, mint ami csak arról szólt.

Arról a PUA oktató nem tehet, hogy a szerencsétlen pasik feladták, és saját magukra hozták a szerencsétlenséget.

"Tanácsot akarsz?

Gyúrd ki magad, és legyen pénzed. Opcionálisan: új ruhatár, új haj, szolárium. Anyagilag: lakás, autó, hitelmentesség, magas fizetés."

Ez csak az incelek téveszméje.

A húgom annak idején a suli talán legnépszerűbb pasijával jött össze felnőttként, aki tiszta David Beckham volt külsőre.

Aztán meg dobta a folyamatos hisztije, féltékenysége miatt.

Aztán még később hívta fel magához a srác Pestre, de nem ment fel hozzá.

Amit az incelek nem tudnak (vagy nem akarnak elfogadni) hogy a csajozáshoz csak egy minimálisan kell a külső, nagyrészt a személyiségen fog múlni a siker.

2023. márc. 5. 10:30
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Jól van, akkor utald át rögtön a fizetésed a PUA-knak. Gyakorolni?!? Gyakorolni az algebrát kell meg a zongorázást. A vonzalmat nem tudod gyakorolni. Na mindegy, én nem fogok veled vitatkozni. Győzködjed magad, bánja a fxszom.

Vagy esetleg te is értékesítő vagy, jógyerek?

2023. márc. 5. 18:47
 30/30 anonim ***** válasza:

"Én bent voltam egy PUA közösségben, és igen hasznosnak találtam az ottani anyagokat, még ma is megvannak nekem lementve cikkek, illetve vannak DVD-im is. Bár van barátnőm, mégis tudok ezekből az anyagokból meríteni a párkapcsolatomra vonatkozóan is."

Sejtem, melyik közösség lehetett ez. :D Milyen cikkeket mentettél le?

2023. márc. 5. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!