Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság a gazdasági válság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság a gazdasági válság miatt nincsenek már PUA mesterek ebben az országban? Az embereknek egyszerűen semmi pénzük nincs már semmire?

Figyelt kérdés

Nem az a PUA aki megnéz a neten valami ingyenes halál gagyi PUA videót és megpróbálja bemajmolni, odamegy egy csajhoz az meg nevetve elküldi. Nem, az még rosszabb lett mint eddig volt, mert hülyeséget csinált.

Egy igazi PUA mester az évekig jár tanfolyamokra, coachokhoz, PUA eseményekre, ami persze nem drága, de felfejlődhetsz egy Jorgos szintre, ami sok tanfolyamra járt évekig és már oda tud menni és majdnem bármelyik csajt fel tudja szedni, holott azelőtt egy lúzer incel volt.

Csak azt látom, hogy ezek a coachok, tanfolyamok, PUA események már nincsenek illetve nem kerülnek megszervezésre, azért mert nagy a pénztelenség, nincs elég jelentkező, az embereknek most kajára kell spórolni már lassan, annyira csöves ez az ország.

Ez lehet az oka annak, hogy a PUA haldoklik ebben a szutyok országban?

2023. márc. 4. 13:02
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
92%
Remélem éhen is döglik az összes ilyen sarlatán ingyenélő.:D Majd elmennek dolgozni, nem kétségbeesett embereket hülyítenek "csajozási tanfolyam" címen.
2023. márc. 4. 13:07
 2/30 anonim ***** válasza:
77%

"embereknek egyszerűen semmi pénzük nincs már semmire"

Ja, ezért nőtt a luxusautó értékesítések száma vagy +30%-ot tavaly.

3/30 anonim ***** válasza:
100%
Inkább azaz oka, hogy már nem számít újdonságnak ez a PUA dolog, mert ugye 10-15 évvel ezelőtt még nagyon ment és már kevesebb az olyan sötét állat aki ezt beveszi és képes érte még pénzt is adni.
 4/30 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg az emberek rájöttek, hogy ez az egész nem több, mint parasztvakítás, tudatos pénzlehúzás?

Mivel a többi lehúzós szakma él és virul (Asztro TV mágusok, szektás kisegyházak, vőfélyek, brit tudósok), nem lehet a "nincs pénz" mondattal magyarázni.

2023. márc. 4. 13:15
 5/30 anonim ***** válasza:
100%

1

Én nem sajnálom azt, aki ilyenre befizet... Aki egyrészt olyan ostoba, hogy higgyen ezeknek a működésében, másrészt olyan gátlástalan, hogy ne lásson problémát a nők manipulációjára épülő (egyébként tök működésképtelen) elképzelésben, azt hadd zsákmányolják ki.

2023. márc. 4. 13:17
 6/30 anonim ***** válasza:
2023. márc. 4. 13:19
 7/30 anonim ***** válasza:
29%

Én bent voltam egy PUA közösségben, és igen hasznosnak találtam az ottani anyagokat, még ma is megvannak nekem lementve cikkek, illetve vannak DVD-im is. Bár van barátnőm, mégis tudok ezekből az anyagokból meríteni a párkapcsolatomra vonatkozóan is.

Ez igazából egy underground PUA közösség volt, egy baráti társaság, ahol az egész inkább már a személyiség fejlesztésről szólt, a csajozáson túl.

Emlékszem arra, amikor a volt barátnőmmel szakítófélben voltam, és az egyik tag, akiben akkor éppen szexkapcsolatban találkozott velem a fórumról, és erősített engem, tippeket adott.

Hogy miért nincs manapság PUA, annak talán az az oka, hogy a közösség hiteltelen lett. Eleinte az egész teljesen underground módon indult, majd Neil Strauss - aki két évet töltött a PUA-ban - leleplezte a közösséget. Plusz elindult egy showműsor is, Pick Up Artis névvel az MTV-n, így a köztudatba került a PUA. Aminek az lehetett az eredménye, hogy sokan meglátták benne a pénzkeresési lehetőséget. A srác, akivel találkoztam, maga mondta nekem, hogy tud arról, hogy más PUA községben pénzlehúzás megy.

Aztán sokan elkezdték a PUA-t, de feladaták, nem tettek bele sok erőfeszítést, hogy megtanulják, így úgy tűnt, hogy az egész nem működik.

Ennek ellenére hálás vagyok a PUA-nak. Enélkül sosem éltem volna át olyan élményeket, hogy utcán csajokat szólítok meg, akik elérhetőséget adnak magukról, aztán még utána találkoznak is velem. Ez valami fantasztikus volt.

2023. márc. 4. 13:22
 8/30 anonim ***** válasza:

Ezf a fazont az én közösségemben nem vették komolyan.

Szóval ne azonosítsd csak vele a PUA-t.

#7 voltam.

2023. márc. 4. 13:23
 9/30 anonim ***** válasza:
Van penzuk, csak most epp mas baromsag megy, semmi ilyen felkapott cucc nem marad meg par evnel tovabb. Aki akarta, kiprobalta, amikor divat volt, aztan gondolom elterjedt, hogy semmit sem er es egyre kevesebben jelentkeztek, ennyi.
2023. márc. 4. 13:25
 10/30 anonim ***** válasza:
75%
Mert röhejes amikor szarul néz ki valaki és játssza az önbizalomtól duzzadó nagyképűt!
2023. márc. 4. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!