Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok fiú azért tart a csajozást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok fiú azért tart a csajozástól mert sok lány flegma, lekezelő, beképzelt?

Figyelt kérdés
2023. márc. 3. 22:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
46%

Nem. Azért, mert én a faék egyszerűségű hímekkel ellentétben látom a fától az erdőt, hogy nem megküzdésről van szó, hanem a nemem szerinti szerepemet kell eljátszanom.

Ergo, ha flegma és lekezelő velem a nő, akkor több, mint valószínű, hogy nem én vagyok élete álomhercege, hanem egy +1 lájkként funkcionálok az életében és egója hízlalásában azzal, hogy produkálom magam. Minél jobban produkálom magam, annál erősebb az egónövelő faktor.

És ezen az utólagos bunkózás sem számít, hiszen bár kellemetlen a nőnek, de tudja a nő, hogy az elején azért próbálkoztál be nála, mert tetszik és óvodásnak fogsz tűnni, hogy a visszautasítás után már bunkóztál.

A legjobb a saját fegyverüket, a ghostingot ellenük fordítani. Ha minden férfi ezt tenné, nekik kéne teperni a férfiakért.

Innentől már csak a "bocsi, van barátnőm" meg "bocsi, nem jössz be"-t kellene a férfiak felső 20%-ának gyakorolni és a nők alsó 80%-a ugyanúgy teperne a férfiak alsó 80%-áért. Bármit is mondanak az itteni fröcsögő, frusztrált, macskás femcelek.

De ez sajnos utópia, mert az evolúció úgy működik, hogy ha több férfi száll ki a játékból, csökken a nehézség, emiatt a megmaradtaknak egyre csábítóbb lesz elfogadni a felkínálkozó nőket.

Viszont mindig az a nem van nagyobb előnyben, amelyikben több az önfegyelem és a tartás.

Ha a férfiak megdugnak mindent, ami mozog, akkor a nők ki lesznek elégülve és nem kaparják a falat.

Ha a (nők szemében kívánatos) férfiak megtanulják uralni a szexuális ösztöneiket, akkor a nő ugrik a következő elérhető legjobbra és az utána következőre és így tovább. Ezáltal a tartással rendelkező férfiak láncolata helyreteszi a nők szintjét, megtanulják hol a helyük és vakkomondor sem kell hozzá, csak visszautasítás, passzivitás és ghosting.

2023. márc. 4. 02:34
 12/18 anonim ***** válasza:
13%
Azért is, meg mert aki nem néz ki tökéletesen, az sok jóra nem számíthat a nőktől.
2023. márc. 4. 07:54
 13/18 anonim ***** válasza:
82%

Az biztos, hogy nem hozza meg a bátorságát egy átlagos fiúnak. Főleg, ha középiskolában, gimiben nem a hangadók csoportjába tartozott.

Persze az idő sok mindent megváltoztat. Én a 10. érettségi találkozón tudtam meg, hogy több lány is várta volna, hogy közeledjek feléjük, csak hát én voltam "bamba" és nem vettem észre. Én meg úgy emlékszem, hogy amikor nem látták mások, még visszaköszönni sem nagyon volt szokásuk, ha reggel találkoztunk. Ezek szerint ők így fejezték ki az érdeklődési szándékukat.:) Ja és nem egy vagy két lányról van szó.

2023. márc. 4. 08:10
 14/18 anonim ***** válasza:
49%

A nők nem flegmák alapból, nagyon sok múlik a megfelelő kommunikáción és a bemutatkozáson. Amikor még régen táncolni jártam tanítottak illemtant, vagyis ha odalépsz egy ismeretlen nőhöz bemutatkozol, illedelmesen megkérdezed, hogy zavarhatod-e és elmondod miért rabolod a drága idejét. Ez működik a való életben is, nagyon ritka, hogy ezt a nők nem értékelik.

Ha a testvérem megy egy hivatalos helyre ügyet intézni őt mindig elzavarják valamilyen indokkal, engem szinte soha. Elmondom a problémát és kérem a segítségüket egy mosoly tekintetében. Ha tiszteled a nőket akkor nagyon ritkán viselkednek elutasítóan, de erre is van példa. Ilyenkor egy mosoly tekintetében elnézést kérek a zavarásért és sarkon fordulok, nem nézek vissza.

Nem egyszer fordult már elő velem, hogy bementem egy táncos szórakozóhelyre és felkértem ismeretlen hölgyet táncolni és visszautasítottak gond nélkül, ezen nem szabad megsértődni, van egyfajta bizalmatlanság az emberekben. Amikor már látja, hogy a másik nő bizalmat szavaz és nem történik probléma, akkor már bátrabb, persze könnyen lehet hogy ezzel már elkésett.

Amikor egy nő visszautasít könnyen lehet hogy nem tetszik a külsőd, ápolatlan vagy, esetleg nem megfelelő stílusban kérdezed, nem biztos, hogy magát az embert utasítja el hanem a közeledés módját.

2023. márc. 4. 12:37
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem , az incel fiúknak nincs megfelelő kommunikációs képessége vagy az önbizalmuk hiányzik a csajozáshoz. Ez is okozhat nehézségeket az ismerkedésben, függetlenül attól, hogy milyen típusú lányokkal próbálkoznak.
2023. márc. 4. 12:56
 16/18 anonim ***** válasza:

Önbizalom hiányos fiúként gyakran, de néha még férfiként is elkövetjük azt a hibát, hogy magunkat belőjük egy szintre és azt mondjuk, hogy akkor mi elengedjük az igazán szép lányokkal való ismerkedést és a kevésbé szépeknél próbálkozunk, mert ők talán nem hajtanak el.

Na hát ez egy óriási hiba. A kevésbé szép lányok pontosan tudják, hogy kevésbé szépek, ezért tele vannak komplexusokkal. Ha egy jóképű fiú megy oda hozzájuk, akkor "ő biztos csak meg akar dugni", ha egy kevésbé jóképű, akkor meg "nekem ilyen nem kell, ha meglátnak vele, még lejjebb kerülök a ranglétrán. Inkább a magány". Szóval velük még ismerkedni is nehezebb, mert bár nem állnak náluk sorba az ajtóban, de ők maguk teszik elérhetetlenné magukat.

2023. márc. 4. 13:10
 17/18 anonim ***** válasza:
22%

A csajozástól azért lehet inkább tartani mert sok csaj hazug, erkölcstelen pénzéhes ribi - mélységes tiszteletem a számos kivételnek, ők azok akikért kapkodnak párkapcsolatra is ha jól is néznek ki.

A gusztustalanabb nők a porondon elég komoly visszatartó erő

2023. márc. 4. 17:24
 18/18 anonim ***** válasza:

#14: "Amikor még régen táncolni jártam tanítottak illemtant, vagyis ha odalépsz egy ismeretlen nőhöz bemutatkozol, illedelmesen megkérdezed, hogy zavarhatod-e és elmondod miért rabolod a drága idejét. Ez működik a való életben is, nagyon ritka, hogy ezt a nők nem értékelik."

Nagyszüleink idejében működött. Meg manapság talán még a Mucsaröcsöge-alsón lévő kultúrházban a katolikus néptáncszakkörben.

Nagyvárosokban hamar rövidre zárják és ha nem is bunkó meg flegma, attól még te érzed magad rosszul.

"Amikor egy nő visszautasít könnyen lehet hogy nem tetszik a külsőd, ápolatlan vagy, esetleg nem megfelelő stílusban kérdezed, nem biztos, hogy magát az embert utasítja el hanem a közeledés módját."

Ha ápolt vagy és megfelelő stílusban kérdezed, akkor a külsődet utasítják el, vagyis téged. Ha másképp néznél ki, de ugyanaz az ember lennél, akkor esélyt adnának.

És az a legfájdalmasabb, hogy egyes nők ezt kifejezetten élvezik, hogy udvaroltatnak maguknak. Felveszik a szemkontaktust, mosolyognak és mikor bepróbálkozol csak arra várnak, hogy visszautasíthassanak. Vagy beszólhassanak valami durvát.

#16: Valójában ezzel vigasztalják a férfiakat.

"ha egy kevésbé jóképű, akkor meg "nekem ilyen nem kell, ha meglátnak vele, még lejjebb kerülök a ranglétrán. Inkább a magány"."

Ez inkább színtiszta taktikázás. Hiszen ha valaki valakinek tetszik, akkor nem azt fogja nézni, hogy a külvilág majd mit szól hozzá.

2023. márc. 6. 02:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!