Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ne fejezzem ki ha vkinek esélyt adok? Sokan ennyitől átmennek nagyképűbe lekezelőbe.
Megesik hogy a másik pl csunya vagy gyári munkás de magamban próbálom nem elitélni hanem nyitott maradok hátha van benne vonzó tulajdonság pl hűséges korrekt tipus legalább vagy bármi.
Sok esetben pl alattam van a srác(én jobb nő vagyok mint ő pasiban)
Vagy egy lúzer de nem ítélem el elsőre.
Nyitott maradok, esélyt adok, elfogadom az idvarlását.
De ettől úgy felbátorodnak hogy azt hiszik vmi olyasmi lehetek aki örülhet ha vki vele szóba áll, mintha alárendelném magam, elkezdik azt hinni hogy én vagyok érte, magas lóról beszélnek, beképteltnek tűnnek és engem nyomnak le és néznek vmi szerencsétlennek, mert esélyt adok, azt közvetítem h tetszik, nyitott vagyok újabb találkozásokra stb.
És ez miatt elkezdenek leértékelni.
Sokszor csak mert társkeren vagyok akkor is ez megy.biztos azért vagyok fent mert nem kellek senkinek, vmi baj lehet velem.
Most jobb ha flegmázok, határazotlankodok, húzom a randikat meg játszmázok, hogy ne nézzenek le?
Nos, igen. A kapcsolatfüggés ilyen hátrányokkal jár. Amíg valóban úgy állsz hozzá, hogy mindegy, ha nem tetszik is, de legalább valaki legyen, addig ezek a pasik ezt kiszagolják.
Hogy is van? Nem lennék tagja olyan klubnak, amelyik hajlandó felvenni?
Pontosan tudja, hogy örülhet, hogy ha valaki szóbaáll vele, ezért hiszi azt, hogy valami nagy gond van veled, ha ennyire le kell adni az igényeket.
Amúgy se értem, hogy miért akarsz mindenáron esélyt adni, ha már elsőre se szimpatikus. A vonzalom nem fog attól kialakulni, ha jobban megismered, és kiderül, hogy pl szépen zongorázik.
Gondoltam ha inceleknek adok esélyt, vagy magam alá választok lehet jobban járnék hosszútávon.
De akkor ezek szerint csak rosszabbul.
Maradjak az emeltebb szinten akkor.
Csakis rosszabbul járhatsz. Én is beleestem ebbe a hibába 18 évesen.
Hidd el, hogy a túlnyomó többségük frusztrált, beteg, szemét ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!