Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ne fejezzem ki ha vkinek esélyt adok? Sokan ennyitől átmennek nagyképűbe lekezelőbe.

Figyelt kérdés

Megesik hogy a másik pl csunya vagy gyári munkás de magamban próbálom nem elitélni hanem nyitott maradok hátha van benne vonzó tulajdonság pl hűséges korrekt tipus legalább vagy bármi.

Sok esetben pl alattam van a srác(én jobb nő vagyok mint ő pasiban)

Vagy egy lúzer de nem ítélem el elsőre.

Nyitott maradok, esélyt adok, elfogadom az idvarlását.

De ettől úgy felbátorodnak hogy azt hiszik vmi olyasmi lehetek aki örülhet ha vki vele szóba áll, mintha alárendelném magam, elkezdik azt hinni hogy én vagyok érte, magas lóról beszélnek, beképteltnek tűnnek és engem nyomnak le és néznek vmi szerencsétlennek, mert esélyt adok, azt közvetítem h tetszik, nyitott vagyok újabb találkozásokra stb.

És ez miatt elkezdenek leértékelni.

Sokszor csak mert társkeren vagyok akkor is ez megy.biztos azért vagyok fent mert nem kellek senkinek, vmi baj lehet velem.

Most jobb ha flegmázok, határazotlankodok, húzom a randikat meg játszmázok, hogy ne nézzenek le?

2023. febr. 19. 07:27
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Amugy egy vicc hogy csúnya is mamahoteles is kocsija sincs DE esélyt adok, és még ilyen kezdi el nekem osztani az észt és magát felém helyezni de még engem lekezelni is meg flegmázni.

Döbbenet.

Egy helyes gazdag csávo nem kezel le így soha :D de ők meg de. Vicces az élet

2023. febr. 19. 08:16
 12/27 anonim ***** válasza:
97%

11.

Ha eddig nem volt biztos, akkor most már világos, hogy a kérdés "költői", a kérdező troll és még csak nem is nő.

2023. febr. 19. 08:21
 13/27 A kérdező kommentje:

Nem költői.

Nem fér a fejembe hogy amig egy gazdag jó pasi jokocsival etterembe visz, tisztelettudóan ismerkedik velem, normalisan udvarol, elvisz programokra, nem nyomul a szexre betegen, NORNÁLIS, addig egy csóró ronda kis csira meg neki áll flegmázni nem visz sehova setál velem a hidegben de én toleránsan kedves aranyos nyitotr maradok és neki áll lekezelni szórakozni velem magas lóról beszélni szexet pedzegetni?

Hihetetlen.

2023. febr. 19. 08:25
 14/27 A kérdező kommentje:

Tényleg ott lehet az igazság h tudják jol hogy nem kellenek senkinek de amiert en nyitott vagyok velem csak vmi baj lehet.

Akkorhát nem tehetem lentebb a lécet. Ez van

2023. febr. 19. 08:30
 15/27 anonim ***** válasza:
97%

Kifejezetten úgy beszélsz, mint a rinya pasik akiknek semmi nem jön össze, szóval olyan mintha te egy kevesebbet kereső, nem jóképű, otthon élő férfi lennél...

Mintha egy férfibőrbe bújt nő lennél.

2023. febr. 19. 09:00
 16/27 A kérdező kommentje:

Ezt csak te nézed bele. A te agyad. A te gondolataid. A te kivetítésed.

Ahogy az incelek is kivetítgetnek vmi lekezelőt

2023. febr. 19. 09:08
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Aki nem tetszik, annak sajnálatból se adj esélyt. Ne azért, mert nincs a "szinteden", hanem mert egyszerűen nem jön be.
2023. febr. 19. 09:11
 18/27 anonim ***** válasza:
79%
Privátba küldesz képet? Csak kicsapnám egy fullos nőre gyorsan
2023. febr. 19. 09:13
 19/27 anonim ***** válasza:
87%

Nem azért a 10 fillérért , de maga a természeted és a megnyilvánulásaid elég taszítóak.

Elképzelhetőnek tartom, hogy nem csak itt hanem az életben is gond van ezzel és inkább ezért kezelnek úgy ahogy.

2023. febr. 19. 09:17
 20/27 A kérdező kommentje:

Engem kezelnek le. Kiírom erre én vagyok taszító?

Nem tudom neked hogy esne ha randin magas lóról flegmáznak veled.

Csak meg akartam volna erteni.

Hogy intelligens sikeres pasik akik jóformán bárkit megkaphatnak, képesek normális udvarlásra, akik meg már kaparják a falat h legyen párjuk (lsd itt is az incelek)meg nem?

És akkor velem lenne a gond?

En csak vegigmozizom kedvesen bájosan hogy a másik mit nyújt. Én csak annyi vagyok hogy kedvesen beszélgetek szivesen találkozom meghallgatom, passzív szerepet veszek fel mivel meg akarom ismerni.

2023. febr. 19. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!