Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kell így viselkedni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell így viselkedni egy nőnek?

Figyelt kérdés

Nagyon vonzó nő ült a vonaton, Nagyon bejött....így odamentem hozzá hogy "szia neharagudj de nagyon megtetszettél itt a vonaton ülve lenne kedved beszélgetni velem"

Erre....Jézusom hagyjál már...mit gondolsz....

2023. márc. 3. 14:28
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Eleve nem értem, hogy miért mész oda valakihez, aki semmilyen módon nem jelezte, hogy nyitott lenne az ismerkedésre. Teljesen kéretlenül mentél oda, érthető, hogy zavarja. Ha előtte lett volna szemezés, egymásra mosolygás vagy bármi, az más, de itt szinte a semmiből jelentél meg számára és szerettél volna beszélgetni. Valóban bunkó módon reagált, de könyörgöm, miért nem lehet békén hagyni másokat?
2023. márc. 3. 14:56
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Lehetett volna udvariasabb is, sokféleképpen vissza lehet utasítani a közeledést. Viszont a férfiak sokszor tök vakok arra, vagy nem is győződnek meg róla, hogy van-e egyáltalán minimális esélyük, egy előzetes szemezésre hogy reagál a másik stb. Sok pofira hullást el lehetne pedig kerülni, ha nem mennének oda olyanhoz is, akiről már messziről látszik, hogy egyetlen porcikája sem óhajtja a közeledést, vagy bele van mélyedve valamibe stb.
2023. márc. 3. 14:57
 13/29 anonim ***** válasza:
95%

Tul kingorcs volt az egész.

Inkabb kerdezted volna meg szerinte hol kell leszállnod mert erre area mesz. Ő hova megy stb

Inkabb beszelgettel volna vele.

2023. márc. 3. 14:58
 14/29 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem teljesen normálisan reagált. Valaki odajön, és virágnyelven elmondja, hogy bebizsergett tőlem a farka, és még én legyek kedves? Ha kedves vagy, nem kopik le az ilyen szar. Határozottnak kell lenni.
2023. márc. 3. 15:17
 15/29 anonim ***** válasza:
77%
A kérdező #9-es válasza alapján szerintem abszolút megérdemelte a csaj reakcióját.
2023. márc. 3. 15:24
 16/29 anonim ***** válasza:
52%

Azért korrekt voltál, hogy megkérdezted így tőle, ez melletted szól, valóban.

De a mai emberek befelé fordulóak, elvannak a saját világukban, ha van/, ha nincs párja, akkor sem szeretnek ismeretlenekkel beszélgetni csak úgy, mert a mi társadalmunk zárt.

2023. márc. 3. 15:57
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Azért annyi szociális keszséged lehetne, hogy tudd, olyanhoz nem megyünk oda, aki semmilyen jelzést nem adott arra, hogy pozitívan fogadná a közeledésünket.
2023. márc. 3. 16:03
 18/29 anonim ***** válasza:
80%
A férfiaknak miért kell így viselkedni?? Miért szarjátok le, hogy egy nő kívánja e a közeledést vagy nem? Ez így zaklatás, nem lehet másnak minősíteni.
2023. márc. 3. 16:12
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez nekem kicsit amatőrnek tűnik. Persze értékelendő, ha valaki mer kezdeményezni, de ésszel kell csinálni. Ha egy nő semmi jelét nem adja, hogy ismerkedne, akkor ne menj házhoz a pofonért.
2023. márc. 3. 16:22
 20/29 A kérdező kommentje:

Sokan mondjátok hogy ha nem adja jelét az ismerkedésre, akkor ne menjek hozzá.. Akkor egy átlagos férfi hol ismerkedjen? Interneten ne mert ott úgyis férfi party van, munkahelyen ne mert házinyúlra nem lövünk. Tömegközlekedésen se mert nem ad jelzést, tehát ott se....

szórakozóhelyen se ismerkedj, mert ott is jó pasinak kell lenned stb?

2023. márc. 3. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!