Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kell így viselkedni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell így viselkedni egy nőnek?

Figyelt kérdés

Nagyon vonzó nő ült a vonaton, Nagyon bejött....így odamentem hozzá hogy "szia neharagudj de nagyon megtetszettél itt a vonaton ülve lenne kedved beszélgetni velem"

Erre....Jézusom hagyjál már...mit gondolsz....

2023. márc. 3. 14:28
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
28%

Neked miért kell?

Ha valakihez oda kell menned kezdeményezni, eleve értéktelen szintről indulsz. Továbbá ne haragudjon..bocs, hogy létezem hölgyem mentalitás, kizárt dolog.

Bókkal nyitsz..felejtős, lúzer stratégia.

Ha olyan életed van, amit célok vezérelnek, nem érhetsz rá nőkkel foglalkozni. Ha ráérsz, szükségesnek tartod, azt jelenti, nem azt az életet éled amit élhetnél.

Akkor leszel a helyeden, ha egyikhez sincs kedved, mert meguntad, hogy heti hét nővel dugsz.

2023. márc. 3. 14:33
 2/29 anonim ***** válasza:
29%
Ha tetszik neki a srác kb a faszat elovehetné neki. Ha meg nem tetszik egy udvarias közeledés kapcsán is “zaklatást” kiabál.
2023. márc. 3. 14:34
 3/29 anonim ***** válasza:
90%
Ugye tudod hogy a vonzó nőket majdnem napi szinten szólítják le.
2023. márc. 3. 14:38
 4/29 anonim ***** válasza:
75%

Az a gond, hogy vannak olyan nők (nem mindegyik!) akik nem tanulták meg hogy hogyan utasítsanak vissza intelligens, kulturált módon egy olyan férfit akitől nem szeretnének semmit.

A kérdésben említett hölgy sem reagált megfelelő módon.

Természetesen nem kötelező senkivel ismerkedni, de ha már elutasítok valakit azt sosem sértően teszem, hanem normálisan megköszönöm az érdeklődést, és elmondom hogy nem szeretnék ismerkedni.

És olvasom tovább a könyvemet (én legalábbis azért szoktam olvasni, hogy ne szálljanak rám, vonatkozik ez pl. idős emberekre is akik előszeretettel mesélik el az egész életüket Jézus születésénél kezdve). :)

2023. márc. 3. 14:41
 5/29 anonim ***** válasza:
74%
A jó pasik nem szoktak így random nőt leszólítani, az viszont idegesítő a nőnek, ha folyton átlag alatti pasikat kell lepattintania, mikor nem is érti, hogy merik leszólítani, ha sokkal vonzóbb náluk. A saját ligádban játssz.
2023. márc. 3. 14:44
 6/29 anonim ***** válasza:
97%

Előbb meg kellett volna győződnöd róla, hogy viszont mutat e érdeklődést.

Néz e, keresi e a tekinted, rád mosolyog, stb. Időt hagyni, hogy észrevegyen. Így csak a frászt hoztad rá.

2023. márc. 3. 14:45
 7/29 anonim ***** válasza:
56%

Nem értem, hogy miért volt veled ennyire bunkó; normálisan is el lehet utasítani valakit (legalábbis addig, ameddig nem kezd el nyomulni).

Tömegközlekedésen nálam is be szoktak próbálkozni a beszélgetni vágyók, szinte mindig ugyanazt mondom: "Köszönöm, de inkább folytatnám a könyvemet." Aztán folytatom is az olvasást tovább, ezt követően már nem igazán érdekel, hogy mit szeretne a másik, illetve a fülhallgatóm is azért van bedugva, hogy kisebb eséllyel szólítsanak meg, ha egyedül utazok.

2023. márc. 3. 14:45
 8/29 anonim ***** válasza:
98%

Reagálhatott volna kedvesen is, de ha tényleg nagyon vonzó volt, akkor valószínűleg már k_rvára unja, hogy úton útfélen bepróbálkoznak nála. Plusz sajnos rengeteg pasi nem érti meg, ha simán, normál hangnemben nemet mondanak neki, hanem elkezd nyomulni. Aztán persze ha a nő ráüvölt, akkor ő az őrült p_csa. Ez van.

Legközelebb ilyen helyzetben próbáld meg először felvenni a szemkontaktust. Ha már arra sem vevő, ideges lesz, akkor felejtős. Ezt el kell fogadni.

2023. márc. 3. 14:50
 9/29 A kérdező kommentje:
5. Ronda pasit is lehet szeretni..volt már nekem rondának mondott barátnőm
2023. márc. 3. 14:53
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

Uh, de frusztráltak itt egyesek... srácok, verjétek már ki vagy menjetek át a szexualitás kategóriába, a párkapcsolatokhoz lövésetek sincs...

A csaj tényleg nem volt túl korrekt ezzel a dumával, de az is benne van, hogy nem tudod milyen élethelyzetben van. h épp az ág is húzza és akkor odajön még egy random arc is, sok embernek nincs türelme ilyesmihez. Velem is volt, hogy az utcán csak vszeg útbaigazítást kért akart kérni valaki, vag ynemtom mit, de rámondta, hogy "taka van" és mentem tovább. BUnkó voltam? Igen. De épp a nagyanyámtól jöttem aki már beszélni is alig tudott, mer tépp haldoklott, viszonylag tele volt a fejem elég más gondolatokkal, nem volt sem időm, sem energiám fölvenni a fonalat kinek mi kell, csak hagjyanak békén a random idegenek.

Szóval nem volt korrekt viselkedés, de kár ezen rugózni, ha nem, hát nem, ennyi.

2023. márc. 3. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!