Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem képesek a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem képesek a nők őszinték lenni?

Figyelt kérdés

Nemrégiben lett vége több mint egy 5 éves kapcsolatomnak, kb egy hónapot vártam és felraktam a tinder alkalmazást. Eddig csak 1 nővel sikerült találkoznom, de a szemembehazudott, hogy szeretne még találkozni velem, de másnap már közli, hogy mégsem. Másik eset aki első nap be nem fogta a száját chaten, de következő nap már csak félmondatokban (állitása szerint nincs messenger app a telóján, de azért mindig megkapta az üzeneteimet). Lenne még több példám is, de azokat most hanyagolnám. Lényegében miért nem tudnak eggyes nők egyből megmondani, hogy kösz de nem?

Amit az első találkozáshozz hozzáfűznék, jóban maradtam az exemmel, de semmi más és ezt megmondtam az első személynek, mert rákérdezett. Úgy itélem meg, hogy számit az őszinteség és ehhez ragaszkodom

30f

2023. márc. 2. 16:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért gondolod, hogy csak a nők között vannak ilyenek? A legtöbb ember nem egyenes. Ez van. Korrektség, őszinteség ritka érték mindkét nemnél.
2023. márc. 2. 16:28
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Térjünk erre a kérdésre vissza, ha már minden nőről megállapítottad empirikus módon.
2023. márc. 2. 16:29
 3/15 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Mert olyan még nem történt, hogy valaki meggondolja magát, mi?

Egyébként meg el nem tudod képzelni, egy nő mekkora kockázatot vállal már azzal h elmegy egy idegen férfival találkozni, azzal meg pláne, ha mondjuk személyesen el is utasítja.

Senkik vagytok egymásnak, nem kell ezt úgy mellre szívni, engedd el. Nem a kollégád, nem a rokonod, nem a baráti társaságod tagja, nincs jelentősége.

2023. márc. 2. 16:30
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg megmondjuk, akkor az a bajotok vagy kiforgatjátok úgy, hogy nektek megfeleljen.
2023. márc. 2. 16:32
 5/15 Sunshinedoll ***** válasza:
89%
#4 Egyszer mondtam meg egy pasinak h számomra nagyon kiábrándító, hogy felnőtt, dolgozó férfiként tőlem akar kölcsön kérni egy 350 Ft-os buszjegyre, majd az lett az egész sztori vége, hogy én golddigger vagyok. Nyilván :DDDD
2023. márc. 2. 16:35
 6/15 anonim ***** válasza:
53%
Mindkettő nemre igaz és amúgy nem csoda, hogy lepattintott az egyik, mert az exxel még tartod a kapcsolatot... Ki akarja tartani a gyertyát? Szerintem normális ember biztosan nem.
2023. márc. 2. 16:39
 7/15 A kérdező kommentje:

3

Igen ebben igazat adok neked, hogy ténylegesen senkik vagyunk egymásnak, csakhát ekkora szikrát még nem éreztem nővel még soha. Találkozás útán szerintem a dopamin szintem az egekben volt, reggel meg a béka segge alatt. Bevallom érzelgősebb lehetek a legtöbb férfinál, ezért is számit nekem, hogy őszinte találkozás legyen az első alkalom, mert igen a szivemre tudom venni a dollgokat (sajnos). A tindert ki is töröltem, mert úgy érzem, hogy az inkább ront a dolgokon, nem pedig javitana.

2023. márc. 2. 16:44
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

NŐ - LÓ - KUTYA - TEVE

SOHA, nem lehet/szabad megbízni bennük!

2023. márc. 2. 17:05
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Életben nem lesz dolgod több nővel. Ez s szomorú igazság.
2023. márc. 2. 17:05
 10/15 A kérdező kommentje:
9 ha egy 18 éves pattanásos 160 cm 40 kgmos gyerek lennék, talán még komolyan is venném amit írtál
2023. márc. 2. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!