Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aranyásó nők! Kérlek, legyetek őszinték most az egyszer névtelenül! Valóban képesek lennétek leélni egy életet olyan mellett, akit nem szerettek csupán a pénzéért?
Meg nyilván azért, amit a pénz által nyújtani tud, jó rucikat, kocsit, felhőtlen kényelmet, barátnők vélt vagy valós irigységét. Mindez megéri nektek azért cserébe, hogy egy olyan pasival vagytok, aki rosszabb esetben mindössze ennyit képes felmutatni?
Egy példa: baráti körömben van egy ilyen párocska, a srác bár mondhatni jó humorú, emberileg teljesen oké, de higgyétek el baromi csúnya, nagyon kövér, dorong lábak, ráadásul igénytelen, a hasa konkrétan kilóg az olcsó pólója alól, amit állandó jelleggel visel. Viszont övé a városban az egyik legnagyobb reklámfelület, amivel hatalmasat kaszíroz, emellett egy kisebb üzlethálózatot örökölt, szóval ömlik neki a pénz. A nője, akivel immár 3 éve együtt él egy tipikus álomnő külsejű, magát nagyon szellemesnek gondoló, 0-24-ben fitneszterembe járó liba, aki mintha a sztereotípiák élő megtestesülése lenne...mi meg azzal szoktunk szórakozni, hogy kérdezzük tőle, mit szeret a srácban, erre mindig mondja, hogy hát a kisugárzás, meg azt, hogy ilyen macis (XDDD), igazából nem tudja megfogalmazni...nyilván, vagy csak nem akarja. Egy gyengébb pillanatában a srác is elismerte, hogy ismeri a csaj szándékait, ő sem hülye, de hát mégis valamiért jó neki ez így.
Szóval miért éri ez meg nektek aranyásó hölgyek, arra számítotok, hogy tovább húzzátok, mint a gazdatest és örökölni fogtok, vagy mi? Én egy esetben tudnék ilyen kapcsolatban élni, akkor, ha nem lenne lelkem...
Azért több oldala van ennek a dolognak.
Aki nagyon mélyről indul az bárkihez is megy hozzá, még ha csak egy romos háza van akkor is meg fogja kapni, hogy csak azért...
Én ugyan férfi vagyok, iszonyatos körülmények között nőttem fel, most már szerencsére vállalkozásom van, jól élek, de a mai napig emlékszem, volt egy barátnőm és amikor náluk voltunk odajött a mostohaapja, hogy azt akarja mondani hogy ő bizony nem meztelen f...al jött ide, stb... először nem is értettem mit akar, aztán persze rájöttem. Már akkor nem volt mindegy amikor jártunk :))) Mit akarok én attól a lánytól :) Szerencsére azóta fordult a kocka, persze nem vele vagyok :)
Aztán ott van az a nagyhasú olcsó pólós ismerősöd... legalább lett neki nője. Ennyi. Nem itt siránkozik mint az az alak aki minden kérdésre odaírja, hogy ő rusnya és nincs esélye.
Ha valaki a pénzért hát a pénzért. Attól még lehet - még ha szerelem nem is - megbecsülés, tisztelet, tisztázva vannak a dolgok és lehet hogy jobb párkapcsolatuk van mint akik szerelemből házasodtak és a szerelem pár év alatt elmúlt és egymásnak estek.
Aztán azt mondom, hogy nem kell beleavatkozni más életébe. Ha valaki hozzá tenni nem tud akkor ne avatkozzon bele. Nem tudhatod még veled is mi fog történni, mi fog kiderülni a kapcsolatodban és te se szeretnéd, hogy ujjal mutogassanak rád.
3x volt életemben nálam sokkal tehetősebb kedvesem. Persze, bizonyos szempontból jó volt, de kétszer nem is ért el a kapcsolat abba a stádiumba, hogy ennek konkrét előnyei legyenek. Ugyanúgy én fizettem az albérletem, ugyanúgy vettem bérletet. Mellette viszont az első kettőnél egy idő után kimondottan feszélyezve éreztem magam a tipikus újgazdag mentalitástól és attól az életmódtól, szóval pár hónapon belül én dobbantottam.
Az utolsónál csak azért tartott relatíve sokáig a kapcsolat, mivel nem játszotta meg a nagymenő pénzes csávót és öt sem úgy ismertem meg, mint egy halál egyszerű, mosolygós srácot. Short but true story
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!