Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téma: a féltékenység. Normális az, ha egy férfi mellett nem nézhetek Brad Pitt, vagy Jonny Deep filmeket, mert tudja, hogy kedveled ezeket a színészeket és féltékeny rájuk?
Az exem pont ilyen volt. Ha megemlitettem, hogy Aragorn hudejo pasi, ajkor bunko vagyok, meg ne nézzem a LOTR-et, sem semmit, amiben helyes pasi szerepel, csak azert, mert neki kisebbségi komplexusa van.
Ne vérd meg, mig tédeg is kritizálni kezd, és porig rombolja az önbizalnsd, elötte hagyd el.
Nem normális.
nem férfi, egy önbizalom hiányos kis pöts.
Elmebetegség - idézőjel nélkül.
Hát, jobb ha tényleg átgondolod, hogy szükséged van-e rá...
Bár az az egy igaz, hogy a "nagyon felnézek a munkásságukra" és az erotománia közötti határvonal sajnos nem túl vastag.
A minek mondtad el neki kérdést komolyan gondolod? Milyen párkapcsolat az, amiben nem lehet ilyesmiről beszélni a másikkal?
Nála az a baj, hogy vannak más férfiak is rajta kívül. Jobbak is. Ezt nem bírja elviselni. Őt folyton győzködnöm kéne, hogy Te vagy a legjobb. De ez nem igaz. Mindenki tudja, hogy van nála jobb is. Én is visítsak Angelina Jolie miatt, mert tetszik neki?
Egyszerűen ezt a feszültséget nem bírom már elviselni. Nem ő a legjobb pasi a világon. Én is tudom. Neki is tudnia kell és el kell fogadnia.
Fiúk, férfiak! Mondjátok, hogy bírjátok elviselni, hogy van Nálatok jobb pasi is a világban? Ez most nagyon komoly kérdés, mert szeretném tudni, hogy minden férfinak ekkora az egója?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!