Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehetséges az, hogy egy férfi mindig olyan nő mellett köt ki, akibe nem szerelmes, csak megvannak, akibe szerelmes, arról távolról vágyakozik?
Túl magas piedesztálra emeli a kiszemelt hölgyet és emiatt nem tartja érdemesnek magát a kapcsolatra, illetve a másik magyarázat, hogy nem akar csalódni benne.
39F
A probléma forrása:
a nőnek kell, hogy fel tudjon nézni a pasira. Másképp nem nagy eséllyel fog megmaradni a pasi mellett. Ez a legtöbb esetben szimplán annyit jelent, hogy a kapcsolatban a pasi néz ki jobban vagy valami másban 1-2 kategóriával jobb, mint a csaj.
És hát melyik pasi szeretne hozzá képest 1-2 kategóriával rosszabb csajjal lenni?
Ha teszem azt, hogy én egy átlagos pasi vagyok, akkor a legjobb eset az, hogy átlagos csajom lesz. De általánosságban az átlagos szintet alulról kapizsgálók, de azok is csak akkor, ha dolgozom értük. Járok utánuk, semmi sem hullik az ölembe ingyen.
És ez elég para, mert ha a csaj még az átlagos szintet sem éri el, akkor értelemszerüen nem is valami szép :(
És ezért vágyakozik az ember egy rendesen kinéző nőre. Pl akinek nem teljesen lapos a mellkasa, nincs látványosan elhizva és sorolhatnám.
Szerintem akik jóképü fiuk, és emiatt mindig csinos vékony fiatal lányok vannak velük, nekik nem igazán gyakran van ez az érzés, hogy jobb csaj kéne.
De az átlag pasiknál sokkal több a kiváltó ok :( Mert sokkal több szebb csaj van ahhoz képest, akivel jelenleg vannak :(
Megoldás: Nők adják lentebb az igényeiket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!