Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a legnagyobb probléma az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legnagyobb probléma az ismerkedéssel a mai világban szerinted? Mind férfi, mind női oldalról.

Figyelt kérdés
2023. febr. 28. 19:19
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

#40: Tehát ha jól értem, akkor te azt állítod, hogy belőled semmi nem vált ki semmilyen érzést. Semleges lényeknek látod a férfiakat egészen addig, amíg szerelmes nem leszel valamelyikbe és akkor teljesen mindegy.

És ezt az érzést csak nagyon hosszú idő kiváltani nálad. Máskülönben teljesen jól elvagy egy vibrátorral, nem vágysz érintésekre, mert beleborzongsz (rossz értelemben), hogy egy számodra adonisz külsejű férfi megérintsen.

2023. márc. 2. 12:20
 42/43 anonim ***** válasza:
100%

41

Inkább úgy fogalmaznék, hogy számomra nem minden a szex mint írtam már.Hiába tetszik a számomra adonisz külsejű férfi hogyha nem vagyok belé szerelmes,vagy nem érzem úgy, hogy működne a kapcsolatunk.

Nem vagyok ürítésre való tárgy és egyebek. Attól többre tartom magam.

2023. márc. 2. 12:26
 43/43 anonim ***** válasza:
100%

"Semleges lényeknek látod a férfiakat egészen addig, amíg szerelmes nem leszel valamelyikbe és akkor teljesen mindegy."

Ugyan nem nekem írtad, de nagyon jól megfogalmaztad, amit érzek.

2023. márc. 2. 12:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!