Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt olyan, aki 30+ osan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki 30+ osan találta meg az "igazit"?

Figyelt kérdés
29 vagyok, 2 komoly kapcsolaton túl. Egyik 17 éves koromtól tartott 22ig, a másik 23tól mostanáig. Gyermekem nincs, saját lakásom van, dolgozom, és a munka mellett nincs időm ismerkedni sem, bulizni sem... Legalább 1 évig most nem is nagyon szeretnék. Lehetséges 30on túl még normális férfit találni, és szerelmesnek lenni? Lehet hülye vagyok, de egy ideje ezen kattogok... :( kicsit beparáztam hogy egyedül maradok😭

2023. febr. 26. 16:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%
A 30as gyermektelen,meglevő egzisztenciával levő nő nagy kincs és ritkaság. Úgyhogy van esély mindenre...
2023. febr. 26. 17:25
 12/16 anonim ***** válasza:
90%

10: Én nem találtam még meg. De az a tapasztalatom, hogy ritka a normális 30, de akár 40 feletti nő.

Több nőismerősöm 30, vagy 40 felett találta meg a társát. Egyébként csak neked tűnik ez világvégének, amikor már benne vagy azt érzed, hogy az emberek jobban ismerik magukat, sokan lenyugszanak, és addigra körvonalazódik, hogy milyen kapcsolatban tudnak reálisan együttélni.

Szerelmesnek is bőven lehet lenni ugyanúgy, és hidd el nagyon megnyugtató, amikor két embernek kialakult személyisége van, és mindkettő tudja mit akar, és mit várhat magától és a másiktól. Huszonévesen sokszor még az ember nem ismeri saját magát, vagy csak azt hiszi, hogy már igen. Például egy darabig vonz egy bizonyos típus, aztán később jössz rá, hogy hosszútávon tudsz-e azzal a karakterrel együttélni - és akkor érted meg, hogy számodra milyen az, akivel személyiségben is sokkal otthonosabban tudsz együttélni. Magyarul az ideák, az álmok, és a realitás tisztább lesz. De ezt nem tragédiaként éled meg, hanem inkább összeáll a kép.

Bocsánat, ha nem ilyen választ vártál Kérdező.

2023. febr. 26. 17:44
 13/16 anonim ***** válasza:

11 hát ez pont én vagyok, de mégsem jönnek össze a dolgok.

De vannak sikersztorik, ne add fel kérdező!

2023. febr. 26. 21:48
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

"Lehetséges 30on túl még normális férfit találni"

Normális férfi:

- milliós fizetés, felsővezetői pozíció

- lehetőleg 1, de inkább 2 diploma valamilyen "menő" szakterületen

- saját lakás/ház és kocsi (lehetőleg több is, köztük valami menőbb sportkocsi is)

- menő, hasonló színvonalú baráti társaság

- évi legalább 3-4 külföldi, egzotikus nyaralás, hétvégente welness

- külsőre is legyen tökéletes: magas (185cm +), sportos, edzett test, extrém jóképű, tökéletes hajvonal, és frizura, tökéletes fogsor stb.

- ja persze ne legyen gyereke és lehetőleg túl sok exe sem, viszont nyilván ha kevés tapsztalata van is baj

-

2023. febr. 27. 09:08
 15/16 A kérdező kommentje:
Hát én nem éppen ezekre gondoltam. :) nincsenek nagy igényeim! Legyen tiszta, igényes, és persze dolgozzon ne legyen egy farok vakargatód lusta disznó. Ennyi amire én gondolok. Az előző páromnak is volt gyereke, sőt felesége is előttem, nem zavart. Az én lakásomban laktunk, mert neki nem volt, a fizetésünk pedig kb ugyan annyi. Azért kihúztam vele 6 évet, nem ez miatt lett vége. :) de végülis kinek mi a normális...
2023. febr. 27. 11:06
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Az átlag kasszás Terike, rothadó fogsorral, elhíza, balta arccal is ezt tekinti normálisnak, "belépő" kategóriának.
2023. febr. 27. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!