Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki hogy tálalta meg az igazit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogy tálalta meg az igazit?

Figyelt kérdés
Azt a szemelyt, akinel nincsenek kérdések, csak válaszok. Akivel minden tökéletes. Akinek nincsenek kifogásai mindenre, csak szeret úgy, ahogy tud.
2019. jún. 24. 23:07
 1/8 A kérdező kommentje:
Javít. Találta
2019. jún. 24. 23:08
 2/8 anonim ***** válasza:
82%

Az igazi nem ezt jelenti, túlidealizálod. Magától semmi nem lesz tökéletes, attól, hogy megtalálod az "igazit" még nem fog minden varázsütésre működni. Persze, lényegesen könnyebb minden és magától jön a dolgok nagy része, de nagyon kevés megtalálni a megfelelő embert, ennél sokkal több kell az évek során. És nem, egyáltalán nem lesz tökéletes.

Én megtaláltam az igazimat, de mégis azt mondom, hogy álomvilágban élsz ezzel kapcsolatban.

Egyébként egyszerűen csak éltem az életemet. Eljárkáltam helyekre, megismertem embereket, részt vettem csomó dologban. Emiatt kértek meg arra, hogy segítsek szervezni egy bizonyos kitelepülést, ennek kapcsán ismertem meg a páromat. Egyszerűen csak részt kell venni a dolgokban, ki kell használni minden lehetőséget félelem nélkül, élni kell az életedet.

2019. jún. 24. 23:58
 3/8 anonim ***** válasza:
30%
Igazi? Ilyen nem létezik!
2019. jún. 25. 00:08
 4/8 anonim ***** válasza:
37%
Közös hobbi miatt ismerkedtünk meg. 6 évvel később pedig egymásba szerettünk. 😊
2019. jún. 25. 00:43
 5/8 anonim ***** válasza:
29%
Kozos barat mutatta be, 3honap utan tudtam h o lesz a ferjem, 9honap utan ossze koltoztunk.En ket gyereket hoztam a kapcsolatba. Egyaltalan nem volt zokkenomentes,1. heten gondolkodtam rajta h visszakoltozunk, felevente volt egy nagyobb vitank, legalabb ket ev volt amikor 3havonta 1 hetvegere kiallhatatlan volt vagy konkretan el kellett utaznia h ne legyen itthon, kb 2 eve van nyugalom, surlodasmentes boldog kapcsolat. A szerelem, a kozos ertekrend mindig meg volt de az egyutteles az nem olyan mint a kes a vajban, meg h minden tokeletes. Folyamatosan dolgozunk rajta, neha egyikunk tobbet neha a masikunk es igy jutottunk el az 5. evre a relative harmoniaig. Nincs igazi, ne idealizalj egy masik embert, nincs eszmenyi parod valahol a vilagban. Emberek vannak akikkel jobban passzolsz es emberek akikkel kevesbe. A tobbi kokemeny melo.
2019. jún. 25. 07:09
 6/8 anonim ***** válasza:

Sehogy.. pedig nagyon jó lenne. Ez az egy hiányzik az életemből.

F36

2019. jún. 25. 08:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Amit te vázoltál "igaziként" az nem létezik, ha ehhez a képhez ragaszkodsz felkészülhetsz egy életútnyi csalódásra. Tökéketes ember nincsen (Istennek hála) így tökéletes kapcsolat sincs. Viszont, ha van szerelem, feltétlen szeretet, elköteleződés, hűség és a tetejébe legjobb barátok is vagytok,nekem az az igazi :) És minden hibájával együtt szeretem és ő is engem 6 éve.
2019. jún. 25. 09:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Amit felvázoltál az a személy te magad vagy, akivel nincsenek nézeteltérések. Az igazi, azaz igazi társ nem ilyen. Ha a bajban nem hagy magadra, akkor már igazinak mondható. Nézd meg a sok kérdést itt is, "elválok, mert unalmas a kapcsolat, elválok, mert unatkozok, elválok mert nem úgy alakul az életem". Iszonyat mennyiségű válás van, a nők adják be ugye, s azért mert álomvilágban élnek. Amit írtál az is álomvilág. Nem tudom fiú, vagy lány vagy, de szerintem inkább magadat ismerd meg, s utána lesz olyan személy az életedben, akivel közös nevezőre is juttok. Ne csináld azt mint ezen nők 90%-a (unatkozok, elhagyom, nincs pénze elhagyom, rendetlen, elhagyom, visszaszól elhagyom, stb...) játékot, magadat tedd rendbe, s helyesen fogsz választani is.
2019. jún. 25. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!