Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Még éppen időben, mit tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még éppen időben, mit tudok tenni, hogy ez a szokott forgatókönyv ne történjen meg?

Figyelt kérdés
Helyes, néha még széparcúnak is mondott, jó alakú nő vagyok. Ismétlődött velem középsuliban és egyetemen is ugyanaz. A férfi, akire felfigyeltem és vonzott, közeledett, sokat kereste a társaságom, majd randira is hívott, szájával is kimondta, hogy nagyon megszeretett, aztán hirtelen ennyiben maradt. Le nem feküdtem azon a randin. Nagyon hamar lett nálam menőbb, tökéletesebb tartós barátnő. Többször is. Testközelből végig néztem, szenvedtem a kapcsolatukat. Végig méltósággal, elrejtett fájdalommal viseltem a szitut. Magyarázatot sosem kaptam, biztos nem akartak megbántani. Most is ez a szitu. Van egy férfi, ő kezdeményezett, jött, fogadtam a közeledését, mondta is ő is, hogy nagyon bejövök neki, megszerette a személyemet. Iszonyú félelemmel bár, de színt vallottam én is. És közben: Van a társaságban egy nálam szebb lány, akinek bejön a srác. Folyton félek, hogy megint az lesz, ami volt, hogy ő viszi a pasit. Eleinte távolról csodálta, férfit nem érdekelte, de most a nő ráhajtott. Nem tudom, mi lesz, még pont nincs kimondva, hogy kapcsolat lenne köztünk, egy két randi és egy kis csók volt. És a félelmeim, hogy megint van nálam szebb és jobb valószínűleg. Tudok tenni valamit, hogy most ne ez legyen, vagy ha tudja vinni, hadd vigye? Miért kapcsol be ugyanaz a program mindig? Félek, szomorú és reménytelen vagyok.

2023. febr. 26. 09:49
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
9.10.köszi.10.zseni vagy. Már válaszolt is, hogy találkozzunk.
2023. febr. 26. 10:47
 12/13 anonim ***** válasza:
73%

8: Hát ezek szerint nem mutatod ki neki, hogy szeretnél vele kapcsolatot.

Ezen kéne változtatni.

2023. febr. 26. 10:49
 13/13 A kérdező kommentje:
Igen, a csalódások miatt egyre nehezebben mutatom ki az érzéseimet.
2023. febr. 26. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!