Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Még éppen időben, mit tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még éppen időben, mit tudok tenni, hogy ez a szokott forgatókönyv ne történjen meg?

Figyelt kérdés
Helyes, néha még széparcúnak is mondott, jó alakú nő vagyok. Ismétlődött velem középsuliban és egyetemen is ugyanaz. A férfi, akire felfigyeltem és vonzott, közeledett, sokat kereste a társaságom, majd randira is hívott, szájával is kimondta, hogy nagyon megszeretett, aztán hirtelen ennyiben maradt. Le nem feküdtem azon a randin. Nagyon hamar lett nálam menőbb, tökéletesebb tartós barátnő. Többször is. Testközelből végig néztem, szenvedtem a kapcsolatukat. Végig méltósággal, elrejtett fájdalommal viseltem a szitut. Magyarázatot sosem kaptam, biztos nem akartak megbántani. Most is ez a szitu. Van egy férfi, ő kezdeményezett, jött, fogadtam a közeledését, mondta is ő is, hogy nagyon bejövök neki, megszerette a személyemet. Iszonyú félelemmel bár, de színt vallottam én is. És közben: Van a társaságban egy nálam szebb lány, akinek bejön a srác. Folyton félek, hogy megint az lesz, ami volt, hogy ő viszi a pasit. Eleinte távolról csodálta, férfit nem érdekelte, de most a nő ráhajtott. Nem tudom, mi lesz, még pont nincs kimondva, hogy kapcsolat lenne köztünk, egy két randi és egy kis csók volt. És a félelmeim, hogy megint van nálam szebb és jobb valószínűleg. Tudok tenni valamit, hogy most ne ez legyen, vagy ha tudja vinni, hadd vigye? Miért kapcsol be ugyanaz a program mindig? Félek, szomorú és reménytelen vagyok.

2023. febr. 26. 09:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
30%
Add lejjebb az igenyeidet. Ha magadnak jobb kategóriás férfit akarsz az sose fog összejönni. Mindig jön másik nő aki az ő ligájában játszik…. És elviszi tőled
2023. febr. 26. 09:53
 2/13 anonim ***** válasza:
64%
De ez egyébként mennyire komoly, hogy ha egy pasinak van barátnője, akkor minden csaj arra kezd el hajtani. Ennek mi értelme van? :DDDD
2023. febr. 26. 09:56
 3/13 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy ez felmerül. Az egyik pasi egy szemüveges, olykor még kifelé kancsalító, bár magas, okos, csöndes kocka volt. Nekem tetszett... Álmomban nem gondoltam, hogy másoknak is ennyire.
2023. febr. 26. 09:58
 4/13 A kérdező kommentje:
2.igen, látott minket együtt ez a nő is, éreztem is, hogy irigy rám. Az a baj, hogy mindkettőnket ismert a srác, az elején is, és úgy választott engem, de most a nő rákapcsolt. Én el vagyok átkozva.
2023. febr. 26. 10:00
 5/13 anonim ***** válasza:
87%

"Iszonyú félelemmel bár, de színt vallottam én is."

És ez mikor volt és azóta mi történt köztetek?...

2023. febr. 26. 10:07
 6/13 anonim ***** válasza:
31%
Kapcsolj rá te is! Küzd a faxért! 😀
2023. febr. 26. 10:07
 7/13 A kérdező kommentje:
Küzdök, de hogy?
2023. febr. 26. 10:14
 8/13 A kérdező kommentje:
5. Hát ez a randkn történt, akkor csok, és még egy randi, ez másfél hét alatt. Mi nem nagyon szeretünk irkálni, egyikünk sem, de tegnap hívott. Most nincs új randi megbeszélve. Várok, és baráti társaságban ma éjjel elvileg ígyis úgyis találkozunk, ezt beszéltük, hogy ma ott leszünk x helyen.
2023. febr. 26. 10:18
 9/13 anonim ***** válasza:
94%
Egy nagy bajod van neked, hogy nulla a magabiztosságod, tehát nincs önbizalmad. Ezen kellene dolgoznod, lerí az írásodbòl, hogy pánikolsz, mert szerinted egy szebb nő ráhajt a kiszemeltedre. Te vagy a jobb nő és téged választott, ennyi. Akit meg tudnak vinni, azt vigyék. Azért nem kár egy kicsit sem.
2023. febr. 26. 10:32
 10/13 anonim ***** válasza:
85%

Férfiként én azt mondom, hogy egy pici rákapcsolás azért nem árt.

Pl hívd fel, valami ilyen kamu f*szsággal, hogy "figyu már, én X dolog miatt a <megbeszélt időpont>-hoz képest 1,5 órával hamarabb benn leszek a városban, gyere be te is, és egy picit tudunk kettesben lenni, mielőtt a többiek megérkeznek"

Ez több szempontból is jó.

Kiderül, ki hogyan képzelte el pl a köszönést :D Csókkal? Vagy csak puszival? Vagy még azt sem, csak igyunk meg egy sört? Főleg nagyon jó, hogy ha az elképzelések különbözőek, akkor egy adott esetben kínos szitu csak kettesben játszódik le, nem a társaság előtt.

Aztán az, hogy ti már ketten várjátok ott őket a többieknek is egy fokkal egyértelműbbé teszi, hogy alakul köztetek valami egyre komolyabb, és egy ilyen helyzetben maga a baráti társaság is könnyebben áll a te oldaladra. Leállíthatják adott esetben a most nyomulást elkezdő nőt, hogy Mari bazdmeg, 5 hónapja csorgatod a nyáladat, ne most kezdj el kapálózni, amikor Józsi látod már úgy tűnik együtt van Julissal.

2023. febr. 26. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!