Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sok átlagos, de akár kicsit átlag feletti férfinak 0 önbizalma van a társkeresésben?
A kérdés nagyon is komoly, nem azért írtam ki, hogy idegyüljenek az incelek.
Én jó esetben is 6/10-es vagyok férfiként, messze állok a férfiideáltól, bár csúnya sem vagyok, és a pofám se rondább, mint a sokéves átlag. Ennek ellenére számos párkapcsolatom volt átlagos és átlag feletti nőkkel.
Mi az, ami nálam mégis működik?
Talán azért, mert az élet más területén sem bízik magában. Vannak, akiket úgy neveltek, hogy sosem volt elég jó, amit csinált.
A másik, aki teljesen normális, de a társkeresésben rendszeresen sikertelen. Sok visszautasítást kap, ha össze is jön valami, beülteti a nő a hintába, csalódik, kiábrándul. Ezek azért egy egészséges lelkületű férfit megviselnek.
Aztán vannak, akik nem jól választják ki a célcsoportot, és csak a prémium nő után kaparnak. Nekik is sok a kudarc élményük.
Megint egy másik csapat, akik akár még jól is nézhetnek ki, de passzívak. Várják, hogy amíg visszaverik a fényt, odajöjjön a jó nő és bombázza őket a jelekkel. A valóságban ilyesmi, hogy egy szép nő szedjen fel egy pasit, a legritkább esetben fordul elő.
Ha sok szép barátnőd volt, akkor te értékeled alul magad. A közepes külsejű férfiaknak kell valami ász a pakliban, amivel behúzzák a jó nőt: sztárszakma, pozíció, pénz, társadalmi elismertség.
"Mi az, ami nálam mégis működik?"
Az, hogy kamuzol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!