Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Így nézek ki kb, miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így nézek ki kb, miért nem lehet baràtnőm?

Figyelt kérdés

[link]

18-30 közötti vékony nők tetszenek.

35/F

2023. febr. 25. 08:22
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
81%

Csak akkor hajlandó változtatni magán, ha a kiszemelt nő arra méltó lesz. És akkor is csak talán. Ezt ő írta. Őt így kell elfogadni, de ő 80 kilós nőt nem fog, mert arra nem áll fel neki. Inkább tovább sörözik, meg falja a minőségi éttermek kajáit, hagy nőjjön tovább a hasa. És közben tovább nyíg.

2023. febr. 25. 08:46
 12/44 A kérdező kommentje:

Fogd már fel hogy az egy másik gyakoris felhasználó. Én életemben nem voltam függőségben semmiben. Nem érdekel a sör, dohány , drog semmi.

Én úgy akarnék csajt találni hogy már megfelelően nézek ki. De ez nem sikerül. Ezért a másik lehetőség találni valakit aki elfog így. Mert szerintem egy ember értéke nem azon múlik hogy 65,80,100 vagy akárhány kg.

2023. febr. 25. 08:49
 13/44 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak ezen múlik, de attól még vonzalmat nem fogsz ébreszteni a nőben. Mégis hogy feküdne le veled, ha nem kívánja a testedet, sőt undort ébreszt benne?
2023. febr. 25. 09:07
 14/44 anonim ***** válasza:
100%

“ 18-30 közötti vékony nők tetszenek.”

Ahogy mindenkinek. Nekünk viszont nem te lol

2023. febr. 25. 09:08
 15/44 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is a szép és fiatal nők tetszenek első sorban, de én teszek is azért, hogy vonzónak találjanak engem. Igen van amin nem tudunk változtatni, pl. arc vagy magasság, de egy csomó mindenen igen, pl. testalkat, pénz, igényesség.
2023. febr. 25. 09:12
 16/44 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon bejött, fél év alatt 20kg-t fogytam, ami normális. Reggeli, ebéd, vacsora - bármi, bármennyi, de közte csak víz. (Jó, hogy nem iszol alkoholt, mert az agyonvágná az egészet.)
2023. febr. 25. 09:13
 17/44 anonim ***** válasza:
98%

Miaf@*szkomolyan... Edzeni, sportolni, mozogni is kell a fogyáshoz. Ha csak magában koplalsz vagy valami szarhülye diétát követsz, akkor csak izomból fogysz, zsírból nem és lehet a mérleg kevesebbet mutat, de csak szarabbul fogsz kinézni, mert abból a kevés izomból adtál le, ami még volt a testeden a háj alatt. A tested meg (zsír)raktározó üzemmódba kapcsol a koplalás hatására, mert azt érzi éhezik.

Keress egy magas fehérje- és alacsony szénhidráttartalmú diétás étrendet és mellé járj el heti 3-szor edzőterembe és folytass valamilyen aerob jellegű edzést, pl. gyorsgyaloglást. Nem is kell kevesebbet enned, ugyanúgy ehetsz napi 3-4 étkezést, csak annak a mostaninál sokkal kevesebb szénhidrátból és zsírból kell állnia.

2023. febr. 25. 09:20
 18/44 anonim ***** válasza:
98%

Te írod azt hogy az ember értéke nem azon múlik hány kiló, akkor te miért csak vékony nőkkel ismerkednél?

Egy vékony nő miért ne akarhatna magának sportos férfit ha neki az tetszik?

2023. febr. 25. 09:24
 19/44 anonim ***** válasza:
100%

A fogyás nem egy hèt alatt indul be. A koplalással meg pont az ellenkezőjét váltod Ki. A szervezeted vèsz üzemmódba kapcsol ès nem enged annyi zsírt ègetni.

Jól belőtt ètrend, mellè mozgás. Ès akkor is lehet hogy csak 1 2 hónap múlva indul be a fogyás.

Ha egy fèrfi èrtèkèt nem a kg határozza meg, akkor ezt fordítva se nagyon várd el.

2023. febr. 25. 09:28
 20/44 anonim ***** válasza:
100%

69 kg-os nőként most úgy fogytam pár hét alatt 3 kilót, hogy a cukrot a kávémba lecseréltem eritritre és kevesebb (szinte 0 édességet eszek). Ugyanúgy edzek, mint előtte (heti 3x kb). Nem tudom ebben mi olyan lehetetlen.

El kell járni edzeni, kevesebb szénhidrátot meg cukrot enni és máris le fog menni 20 kiló. Persze ha ilyen drasztikus koplalós szarokat nyomsz, úgy soha nem fogsz lefogyni, az kb egyenlő a fogyibogyókkal.

Addig ne is álmodj 60 kilós vékony nőkről, mert ez senkinek nem fog tetszeni.

2023. febr. 25. 09:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!