Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálna egy 'átlag' nő ha randizások során közölném, hogy szűz vagyok (28F), és hogy előbb szeretném őt megszeretni, és csak utána szerelmeskedni?
Figyelt kérdés
Úgy érzem sokan (pl baráti kör) összejönnek vkivel, és 1-2 randi után már megy is a dugás, miközben alig ismerik egymást. Aztán vmelyik hosszútávú lesz, vmelyik meg csak egy laza kapcsolat. Lehet közhely, de olyan, mintha mindig minden csak a dugásról szólna. Nekem ez annyira nem jön be, én először szeretni akarok valakit, de félek, ha ezt közölném egy csajjal, egyszerűen csak a pofámba röhögne... Persze nincs olyan igazán hogy 'átlag', de mégis, szerintetek mi a standard?2023. febr. 24. 22:44
21/27 anonim válasza:
Én csak úgy tudok kapcsolatot elképzelni hogy a szex színvonalas. Ez így nálam nem játszana.
22/27 anonim válasza:
Legyen 28 éves 40 év szexuális tapasztalattal értjük
23/27 anonim válasza:
Nekem a szex akkor lesz színvonalas, ha érzelmeim vannak a férfi iránt. Nem szexuális érzéseim.
Mindenkit tanítani kell az elején a másik testének a működésére, semmivel nem több idő, mint olyat megtanítani, aki 30 nővel dugott, de egynek sem volt orgazmusa.
Pár generáció alatt szerintem el fogják fogadni, hogy a szex nem megy mindenkinek ugyanúgy. Van, akinek intimebb dolog, és érzelmek kellenek hozzá, van, aki az első szembejövőre ráizgul, ha ledobják a ruhát. A szomorú az, hogy azt nem fogom látni.
24/27 anonim válasza:
Én örülnék egy ilyen fiúnak, feltéve, ha nem lenne emellett pszichés problémája (is)! Nálam ennél is nehezebb a helyzet, mert én házaságig képtelen lennék együttlétre. Ezt még talán Te sem tolerálnád, hisz ahogy írtad, az érzelem kialakulása után nagy igényed lenne a testiségre. 32/N
25/27 anonim válasza:
#20-as! Nem volt "tanítóbácsim." Vagy te az voltál? és ennyibe nézed a nőket, hogy be töröd őket? Értékes ember vagy sajnálom a társad! (ha megmarad melletted egy épeszű nő egyáltalán.)
26/27 anonim válasza:
#25 Én is sajnállak 😄 Ki mondta hogy én tanìtóbàcsi voltam? És mégis miből következtetsz arra hogy mennyire tartok vagy nem tartok bizonyos nőket/embereket? Hmm?
27/27 anonim válasza:
Szerintem egész egyszerűen ne kösd az orrára. Hagyd alakulni. Ez lenne a normális, ilyeneket nem beszélünk meg előre hogy mikor szexelünk pláne ismerkedő fázisban. Elmenekül a nő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!