Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálna egy 'átlag' nő ha randizások során
közölném, hogy szűz vagyok (28F), és hogy előbb
szeretném őt megszeretni, és csak utána szerelmeskedni?
Figyelt kérdés
Úgy érzem sokan (pl baráti kör) összejönnek vkivel, és 1-2 randi után már megy is a dugás, miközben alig ismerik egymást. Aztán vmelyik hosszútávú lesz, vmelyik meg csak egy laza kapcsolat. Lehet közhely, de olyan, mintha mindig minden csak a dugásról szólna. Nekem ez annyira nem jön be, én először szeretni akarok valakit, de félek, ha ezt közölném egy csajjal, egyszerűen csak a pofámba röhögne... Persze nincs olyan igazán hogy 'átlag', de mégis, szerintetek mi a standard?
Nem hiányosság, hogy eddig nem dugta be sehova a fütyijét. Az állatok képesek erre.
2023. febr. 24. 23:24
12/27 anonim válasza:
Engem nem zavarna. Bár volt egy szűz fiú, akivel egyszer randiztam, ő is 28 éves volt. Rettenetesen gyerekes volt még, anyuci várta otthon, randi előtt meg valami bugyuta számot küldött át.
De ha normális vagy, és látok benned valamit, akkor én várnék. Mondjuk legfeljebb 2 hónapot.
2023. febr. 25. 02:00
13/27 anonim válasza:
Maga a tény, hogy 28 évesen szűz vagy azt mutatja, hogy valami gond van veled. Súlyos gond. Ez pedig a legtöbb nőnél egyértelmű jelzés, hogy ne kezdjenek veled.
Csak úgy kíváncsiságból: mit csináltál te eddig?
2023. febr. 25. 06:07
14/27 anonim válasza:
Neked már lefőtt a kávé és ezt jóindulattal írjuk. Aki 28 évesen szűz az tele lehet gátlással. Vagy nagyon rossz a külseje, stílusa, beszéde, életszínvonala. Szóval mindenképp van vele valami komoly probléma ami miatt 1000 nőből 998 nál azonnal kizárt lesz.
2023. febr. 25. 06:47
15/27 anonim válasza:
Nekem szimpatikus amit írsz, de azért nem mindegy, hogy kb mennyi időről lenne szó.
Illetve az egy kicsit engem is elgondolkoztat, hogy miért vagy még szűz 28 évesen? Nem akartál eddig kapcsolatot vagy nem jött össze? Most kész vagy már rá? Nem a szex kell rögtön, mert arra lehet kicsit várni, de kapcsolatra tanítgatni nem szeretnék már egy (korban) felnőtt férfit. Szóval ha azt érzem, hogy bármiben éretlen, gyerekes, nem lehet vele tervezni, akkor ennyi volt. De ez szüzességtől függetlenül így van. Én már olyasvalakit keresek, akinek van egy kialakult jövőképe.
Illetve sokak félelme, hogy a pasi majd mellettük jön rá a kései kezdés után, hogy ő "még élni akar". Most már ha ilyet hallok, nem pazarlom tovább az időm.
2023. febr. 25. 07:07
16/27 anonim válasza:
13,14,15-re ne is figyelj kedves kérdező. Ők a tipikus példàk arra hogy ha őszintén ìrsz a gyengeségeidről akkor egyből direkt oda szúrnak. Na az ilyen embereket kell nagy ívből kerülni mert csak lehúznak. Inkàbb azt javaslom hogy nem kell semmit szégyelni fókuszàlj magadra.Az a cél hogy legyen pàrkapcsolatod és szexelj nem? Jàrj el önfejlesztő tanfolyamokra pl ahol megtanìtanal kommunikàlni, hogyan kezdeményezt alakìts ki kapcsolatot nőkkel és fog az menni. Nem vagy elkésve ne foglalkozz a kàrogókkal csak tegyél az ügyért valamit!
2023. febr. 25. 07:28
17/27 anonim válasza:
Jól gondolod, a pofádba röhögnének ezért. A nők nem szerelemre vágynak, hanem arra, hogy jól megba sszák őket. Nem véletlen a szóhasználat, a nők nem az érzéki, gyengéd szeretkezést kedvelik.
2023. febr. 25. 08:02
18/27 anonim válasza:
Nekem abszolút bejönne, szintén demiszexuális vagyok.
2023. febr. 25. 10:02
19/27 anonim válasza:
nem nagyon jönne be. Mi tartott eddig? Meg legyek a tanítónénije? Kösz, passzolom.
2023. febr. 25. 10:44
20/27 anonim válasza:
#19 de te nem bàntad higy anno volt egy tanìtó bàcsid aki betört ugyee??
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!