Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen férfi hogyan kaphat szép és csinos nőt a mai social media által eltorzult világban?
31 éves , 170 cm, van egy kis pocakja de nem kövér, stabil és jól fizető munkahelye van.
Viszont egy ideje nem jár sehova, reggel bemegy a munkahelyére - autóval, így nem találkozik tömegközlekedésen, stb. nőkkel - , majd munka után hazamegy, megiszik pár sört, internetezik, ételt rendel és lefekszik TV-zni és aludni. És minden nap ugyanez, néha bemegy egy boltba venni pár dolgot, de máshova nem jár.
A munkahelyi kapcsolatok kizárva lehetséges visszaélések miatt a nők felől.
A társkeresőkön nincs terepe az olyan férfinek aki nem jóképű, így kár ott próbálkoznia.
Keresete bár magyar szinthez mérten magas, az átlagbér többszöröse de pénzért nem akar nőt magának, a prostizást már megunta és valódi barátnőfeelinges golddigerhez nem elég az ő keresete, oda milliárdos szint szükséges.
Hol kereshet egy ilyen férfi neki megfelelő nőt?
:)))
But, buta kérdező. Szegénykém.
#123! Csak te kapnál röhögőgörcsöt, mert szerelmes vagy Brad Pittbe, ezért elképzelhetetlen számodra, hogy a pasija jobb pasi Bradnél. Csakhogy a te ízlésed még mindig nem egy egyetemes igazság, ezt már egy 2 éves is kezdi érteni, marha intelligens lehetsz, ha neked még nem sikerült idáig eljutnod.
Te nagyon hülye, nem kell felismerned, hogy kihez közeledhetsz, nem muszáj, csak, ha nőt akarsz. Mivel, ha nem ismered fel, akkor nem lesz, mint ahogy a mellékelt ábra mutatja🤷🏼♀️ Szerinted kit zavar az, hogy neked nincs nőd? Téged vagy minket? Mert én történetesen leszarom, te meg naponta itt nyígsz🤣
Ha a nők megvehetők lennének, már vehettél volna magadnak, dehát neked az se megy. Döntsd el, hogy azért, mert nem azok, vagy mert ahhoz is túl hülye vagy 😉
Aztán mitől lennének felsőbbrendűek a férfiak? Mondd már meg. Mert neked az a tévképzeted?
Leírtam már többször, vehetnék, de ezen a szinten csak fél-prostit kapnék amire nem vágyok.
Barátnőfeelingesd golddigerhez milliárdos szint kell.
A férfiak mindenben jobban mik a nők bármit csinálnak, ez elég? Még a női szakmákban is a férfiak vannak a csúcson.
🤣🤣🤣🤣
De ha mi ennyire szrok vagyunk, minek neked no?
#144! Felprostit se vehetnél, csak ezzel áltatod magad. Bármennyi pénzed lehetne, ilyen belsővel az életben nem lehetne nőd. Bármelyik milliárdost megnézhetjük, akiknek golddiggere van, nem csak anyagiakban van fényévekre tőled.
Tanuld már meg, attól, hogy SZERINTED jobban csinálnak, még nem lesz igaz. Ez a saját tévképzeted.
És te személyszerint miben vagy jobb? A hisztit leszámítva, mert abban valóban nyersz.
Fizikailag szr szinten vagy, lehet, nagyobb súlyt bírsz el, mint én, de én hajlékonyabb vagyok és rövid és hosszútávon is lefutlak.
Ostoba és buta is vagy. Én Mensa tag vagyok. És te? Ja, oda is külön veszik fel a nőket, szpás alapján, ugye, te szerencsétlen? Semmilyen képpességed nincs, semmit nem csinálsz, csak dolgozol és sört vedelsz.
Ez tény, hogy mindenben a férfiak a jobbak. Dominálják a nőket.
Most te fizikai előnyökről akarsz beszélni egy férfivel szemben? Gondolom csak vicc. Nem fogok erre reagálni mert utána jön a feltételezés.
És milyen pozícióban vagy a munkahelyeden? Mennyit keresel? Vezető vagy? Havi 20 millió feletti fizetés megvan + több milliós prémium? Prémium céges autó? Sokra mész a Mensa-val. Én is okos vagyok, csak én kamatoztatom is.
És az elmúlt években a nők magasabb eredményt érnek el a hivatalos iq teszteken, mint a férfiak.
Ugye tudod, hogy régen a nők nem is tanulhattak? És neked személyesen mi közöd van más, valóban kiemelkedő képességű emberekkel?
Olyan vagy, mint egy botfülü, feltörekvő amatőr "zenész", aki azzal érvel, hogy a férfiak jobbak a zenében, mert Mozart és Bartók férfi volt, miközben saját maga egy igazi antitehetség.
#148! Ja, hogy te még mindig ott tartasz, hogy leírod valamiről, hogy tény és akkor az lesz.🤣 Én is leírok egy egyszerű tényt. Te vagy a legostobább lény a Földön.
Dominálni meg csak szeretnél nőt, de egy legyet se sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!