Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért támadják e videó miatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért támadják e videó miatt?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=EOhuWG386hU

- Miközben jókat mond.

- Miközben minden nő ezt csinálja, párkereséskor.

2023. febr. 24. 11:27
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
95%

35

Hát barátom, téged sem az eszedért szeretnek, ha szeret egyáltalán bárki. :D Azt a mondatomat sikerült felfognod, miszerint MINDEN költséget felesben fizetek a férfival, mert nem szeretem, amikor rám költenek? Csak mert vagy szelektív analfabéta vagy, vagy szíven ütött, hogy nem minden jómódú és sikeres nő szereti a lúzereket. :D

"Összekevered a kinézetet az anyagi helyzettel."

Nem összekeverem, te ostoba, hanem párhuzamba állítom. A lottónyeremény, meg a tőzsdecápák ügyletei mégis hány százalékát érintik a társadalomnak? Élek a feltételezéssel, hogy kurvára keveset. A példa nagyonis jó volt. Hosszú évek munkája alatt le lehet fogyni, meg lehet izmosodni, ha úgy van, akkor plasztikai beavatkozásokat lehet elvégezni, és bizonyám... Az emberidég 99,99%-ának a meggazdagodáshoz is hosszú évek munkája kell. Ja, és a szépséget is el lehet veszíteni egyik pillanatról a másikra. Hallottál már a balesetekről, okoska? :D

"Neked a kapcsolat legfontosabb sarokköve, hogy együtt tudjatok menni Balira meg Ausztráliába..."

Ezt megintcsak nem vágom, hogy honnan veszed. Elmondtam, hogy ezer más kritérium alapján válogatok... Mit nem értettél ezen?

"Nincs ezzel baj, ha nem találkoznak az igények, csak azzal, ha az alacsonyabb anyagi helyzetű embert lenézed és úgy próbálod keretezni, hogy te fölötte állsz."

Öcsém, de ostoba vagy... Nem mondtam, hogy lenézek bárkit, egyeseket pusztán nem tekintek potenciális randipartnernek. Nem lenézem őket, hanem átnézek rajtuk. ;)

2023. febr. 25. 09:07
 42/55 anonim ***** válasza:
Kérdező! Áruld már el, hogy jön ide a pogácsás-üdítős pincér jelenet egy konferenciáról?
2023. márc. 1. 22:27
 43/55 A kérdező kommentje:
42. ?
2023. márc. 1. 23:11
 44/55 anonim ***** válasza:

"Szóval lányok, nem baj ha kell a lóvé, és arra hajtotok, de akkor őszintén mondjátok meg! (Mert éttermi példa. Konferencián, ebéd után sétáltam ki a szálloda étteremből, mire a pincér rám szólt, hogy ez a kaja fizetős volt ám, csak a pogi meg az üdítők nem.)"

Ezt írtad, ez hogy jött a témához? Én se értettem.

2023. márc. 2. 17:21
 45/55 A kérdező kommentje:

44. Ááá...

"Szóval lányok, nem baj ha kell a lóvé, és arra hajtotok, de akkor őszintén mondjátok meg!"

SOK nő nem meri megmondani, hogy akar/kell neki anyagi segítség, és amikor ezt a pasi nem adja meg, akkor lelépnek, majd a háta mögött elhordják smucig, csóró, senkinek.

Ha valami/valaki fizetős, az nyíltan mondja meg, ne mint a konferencián, ahol utólag szóltak, hogy nem ingyenes volt az ebéd.

2023. márc. 2. 17:29
 46/55 anonim ***** válasza:
Nekem semmit nem kell fizetni, de én sem fogok semmit fizetni neki. Ennyi.
2023. márc. 2. 21:15
 47/55 anonim ***** válasza:

"Ha valami/valaki fizetős, az nyíltan mondja meg, ne mint a konferencián, ahol utólag szóltak, hogy nem ingyenes volt az ebéd."

Jaj, de hát az étteremben sem véletlenül utólag kérik a számlát meg van apróbetűvel az étlap/itallap és kell külön kérned, de már italt egyből rendeltet veled a pincér, amíg ételt választasz (hogy határozott férfiként rávágd, hogy mit kérsz és csak utólag szembesülj, hogy "bazz, ez ennyibe kerül???") majd a végén megkérdezi, hogy kérsz-e desszertet, ha esetleg megfeledkeztél volna róla vagy a másik fél (aki helyett te fizetsz) kér és akkor már neked is illik, majd még azt, hogy tetszett-e a kiszolgálás, még pár jó szót is kapsz, hogy jatott se felejts el adni. A szervizdíjon felül, ami a legtöbb helyen már adott... Meg fogyott el pont az, ami miatt becsalogattak, de van helyette más, ha már úgyis ottvagy és kikérted az túlárazott italodat.

Ezek mind-mind marketingpszichológiai tananyagok és egyetemen is oktatják.

Ha a korrekt árközlés mindenféle trükkök nélkül profitmaximalizációhoz vezetne, akkor az üzleti életben nem kellene mindenféle bürokratikus hivatalt fenntartani, ami bünteti a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot meg kikényszeríteni olyan EU-s irányelveket, hogy ki kell írni a kilóárat/egységárat a terméknél, mert a legtöbb ember hiába tanult matekot, nem fejszámolóművész, hogy visszaossza a 335g-ot meg a 475g-ot és megállapítsa melyik éri meg jobban. Vagy a 74 db-os esetleg a 183 db-os mosókapszula.

És ebben az esetben a nők többsége is a prostituáltak üzleti gyakorlatát követné és fix elváráslistával rohangálna. Nem pedig fordítva, hogy a prostituáltak közül is egyre többen sumákolnak meg vetnek be ilyen-olyan trükköket (időhúzás, túl sok beszéd, olyan profi technikák, amivel a gyanútlan vendég elélvez szájban és ha egymenetes, akkor már nem jut idő puncira vagy a felhúzottság hevében jobban hosszabbít, mintha előre közli a lány, hogy 2 órába fér bele kényelmesen és az ennyibe fog kerülni. Vagy belerakja finoman a stresszt, hogy a férfi érezze rosszul magát mert utána már lelankad neki. Egyszer egy prosti mondta, hogy ha azt mondja a vendégnek, hogy "Nem elég kemény, nem fog bemenni." akkor 10 vendégből 7-nél biztos problémák lesznek, mert beleszuggerálja.

Úgyhogy ha már a hivatásosok is ilyen gyakorlatokhoz folyamodnak, akkor mit várunk az átlagos nőktől?

2023. márc. 3. 02:07
 48/55 anonim ***** válasza:
8%

#46: "Nekem semmit nem kell fizetni, de én sem fogok semmit fizetni neki. Ennyi."

És szakítasz is vele, ha nem megy el veled Balira, mert ő úgy dönt, hogy inkább azt az 1 milliót nem költi el, mert sokallja egy hét nyaralásért?

Vagy ha neki csak 2-3 havonta fér bele egy wellness, te meg minden hétvégén hozzá vagy szokva?

2023. márc. 3. 02:08
 49/55 anonim ***** válasza:

48

Ja persze, hiszen a hülye nő csak fasságokra költheti a pénzt, hiszen nem ismer olyan fogalmakat, mint a "megtakarítás", "észszerű költekezés", "befektetés" stb.

Gratulálok az okfejtéshez.

2023. márc. 3. 06:50
 50/55 anonim ***** válasza:
8%
#49: Amelyik igen és mellette nem aszexuális, az már régen párkapcsolatban van.
2023. márc. 3. 11:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!