Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért támadják e videó miatt?
https://www.youtube.com/watch?v=EOhuWG386hU
- Miközben jókat mond.
- Miközben minden nő ezt csinálja, párkereséskor.
Én is megszoktam kérdezni ki mivel foglalkozik. Mi rossz van ebben? A munka is az élet része.
És azért mert valaki offolja valamiért a másikat utána, nem biztos hogy a munkahelye miatt teszi. Lehet azért mert szimplán hülye, vagy üldözési mániás. :D
3
Bakker, hogyne kérdezném meg, hogy mivel foglalkozik? :D Egy átlagos ember az ébren töltött óráinak FELÉT munkával tölti, ráadásul ha értelmiségi melóról van szó, akkor valszeg éveket töltött azzal, hogy felkészüljön rá. ISMERKEDÉSNÉL, amelynek célja az, hogy MEGISMERJÜK egymást, mégis hogy a picsába ne kérdezzem meg, hogy mivel töltöd jelenlegi éltednek felét, és mivel töltöttél az elmúlt életedből éveket? :DDDD
Ettől függetlenül én vállalom, hogy ez említett kérdésre adott válasz nem mindegy számomra. Természetesen nem az.
Napi brühühü.
Én sem fogom megnyitni. Megint egy ostoba, aki minden elhisz, ami megjelenik a közösségi médiában. Mint nagyanyáink a falusi pletykákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!