Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért támadják e videó miatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért támadják e videó miatt?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=EOhuWG386hU

- Miközben jókat mond.

- Miközben minden nő ezt csinálja, párkereséskor.

2023. febr. 24. 11:27
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
90%
Nézettséget akarsz szerezni neki ? Nem nyitom meg. Írd le a lényeget!
2023. febr. 24. 11:28
 2/55 anonim ***** válasza:
15%
Azért, mert a magyar nő nem szereti a valóságot. Várkonyi Andika meg Kulcsár Edinácska a minta. Pfujj. És ha szembesíted velw, még felháborodik.
2023. febr. 24. 11:30
 3/55 A kérdező kommentje:
2. Pontosan! "ÉN NEM VAGYOK QHURVHA!" De azért az első randi, első 5 kérdése között ott a : "Mivel foglalkozol?" És ha válasz nem pénzes meló, akkor buktad a 2. randit...sőt...még a randi utáni dugást is.
2023. febr. 24. 11:34
 4/55 anonim ***** válasza:
95%

Én is megszoktam kérdezni ki mivel foglalkozik. Mi rossz van ebben? A munka is az élet része.

És azért mert valaki offolja valamiért a másikat utána, nem biztos hogy a munkahelye miatt teszi. Lehet azért mert szimplán hülye, vagy üldözési mániás. :D

2023. febr. 24. 11:36
 5/55 anonim ***** válasza:
98%
Nem barátkoztál még soha senkivel? Mindenkitől megkérdezi az ember, mit dolgozik, mert semleges téma.
2023. febr. 24. 11:37
 6/55 anonim ***** válasza:
9%
Már megint egy kamu kérdés a femcelektől saját maguknak, hogy tudjanak őrjöngeni. Ez elképesztő.
2023. febr. 24. 11:40
 7/55 anonim ***** válasza:
95%

3

Bakker, hogyne kérdezném meg, hogy mivel foglalkozik? :D Egy átlagos ember az ébren töltött óráinak FELÉT munkával tölti, ráadásul ha értelmiségi melóról van szó, akkor valszeg éveket töltött azzal, hogy felkészüljön rá. ISMERKEDÉSNÉL, amelynek célja az, hogy MEGISMERJÜK egymást, mégis hogy a picsába ne kérdezzem meg, hogy mivel töltöd jelenlegi éltednek felét, és mivel töltöttél az elmúlt életedből éveket? :DDDD

Ettől függetlenül én vállalom, hogy ez említett kérdésre adott válasz nem mindegy számomra. Természetesen nem az.

2023. febr. 24. 12:07
 8/55 anonim ***** válasza:
85%
Jókat mond szerinted??? Akkor máshol van az erkölcsi határunk. Azért mert szépen hangzik hogy sugar daddy kapcsolatban vagyok, akkor is k.rva leszek. Én nem akarok az lenni. És az hogy ezt a nőt a 14 éves kislányok követik, akinek ezt népszerűsíti ezzel a videóval, az k.rvára elítélendő. Ez a nő egy szégyen. Az hogy ő széttette a lábát a pénzért, azért nem kellene ezt hangoztatnia.
2023. febr. 24. 12:44
 9/55 anonim ***** válasza:
97%

Napi brühühü.

Én sem fogom megnyitni. Megint egy ostoba, aki minden elhisz, ami megjelenik a közösségi médiában. Mint nagyanyáink a falusi pletykákkal.

2023. febr. 24. 13:18
 10/55 anonim ***** válasza:
59%
Nincs vele semmi baj, teljesen rendben van a csaj. De nevezzük nevén: k.rva.
2023. febr. 24. 13:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!