Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért támadják e videó miatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért támadják e videó miatt?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=EOhuWG386hU

- Miközben jókat mond.

- Miközben minden nő ezt csinálja, párkereséskor.

2023. febr. 24. 11:27
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
100%

De nem arany kell, hanem hogy tudjuk, hogy egyforma szinten tudjuk élni az életünket. Hogy a kapcsolattal nem fog az én életszínvonalam csökkenni, mert te nem tudod a részed fizetni.

Ez nagyon nem aranyásás.

2023. febr. 24. 16:08
 22/55 anonim ***** válasza:
100%

20

Igen, én nyiltan vállalom, hogy nem kell csóró pasi. Ettől függetlenül nem ásom az aranyat, mert:

1. Az anyagi és szociális helyzeten túl ezer más kritérium lapján döntök. Értsd: utasítottam már vissza gazdag férfit, mert nem jött be, és összejöttem egy nála szegényebbel, mert az meg bejött. (Nem, a második sem volt földönfutó, de bőven nem volt olyan anyagi helyzetben, mint az első.)

2. SOHA, azaz SOHA, de ezt a szó legszorosabb értelmében értsd: SOHA nem húztam le SENKIT pénzzel. A randikat, programokat, utazásokat közösen álljuk. Még óvszert is szoktam venni, mert nem szeretném, hogy egy férfinak pénzbe kerüljek.

3. Magam is jól keresek - az átlaghoz képest. Nem valami lecsúszott vidéki takarítónő vagyok, aki érthetetlen okokból nem akar összejönni a lecsúszott vidéki raktárossal. Semmi olyat nem várok el, amit én nem értem el. Tehát nem milliomosokra hajtok, hanem hozzám hasonló anyagi körülmények között élő férfiakra.

Ha ettől aranyásó vagyok, akkor minden jóképű férfi felszínes, aki nem akar összejönni egy százkilós, ronda, igénytelen nővel, hanem egy helyes csajt keres maga mellé.

2023. febr. 24. 16:12
 23/55 anonim ***** válasza:
100%

"Nézd, lehet én is leépíteénk valakit, aki azt mondja magáról, hogy biztonsági őr. "

Én is. Több okból is. Tudod, ha nekem van normális végzettségem, munkám, fizetésem, akkor a másiktól is elvárom. Ez van. Leszrom, kinek nem tetszik.

2023. febr. 24. 16:19
 24/55 A kérdező kommentje:

21. és 22. meg akit érint.

De az megvan, hogy hiába jössz az egyenlő szinttel, ha a másik nem arra a célra költ mint te.

Azaz te medencét akarsz a kertbe, ő meg egy Harley-t. Vagy te lakáshitelre akarsz házat, ő meg elvan az albiban, de megveszi a sportkocsit. Te mennél 1 hónapra Japánba, ő meg a szomszéd utcáig sem.

2023. febr. 24. 16:22
 25/55 anonim ***** válasza:
100%
Épp ezért a pénz csak egy része a dolognak. Nyilván olyan embert keresek, aki el akar jönni Japánba, és tudja a részét fizetni.
2023. febr. 24. 16:24
 26/55 anonim ***** válasza:
100%

24

Igen, kérdező, nagyszerű meglátás, csak nem ártana figyelni arra, amit írok - ha már beszélgetünk. Erre vonatkozott az a kijelentés, miszerint ezer más kritérium alapján is válogatok. Mi bonyolult ebben?

Értelemszerűen nem bankkivonat vagy jövedelembevallás alapján választok párt. Az anyagi helyzet EGY SZEMPONT, és ennek a szempontnak mentén vannak olyanok, akik kikerülnek a látókörömből. Ebből sehol nem következik, hogy X mennyiségű pénz felett bárki megfelel nekem.

2023. febr. 24. 16:26
 27/55 anonim ***** válasza:
100%

24

Ki mondta, hogy ennyi elég?

Ez csak egy szükséges, de nem elégséges elvárás.

2023. febr. 24. 17:17
 28/55 anonim ***** válasza:
Hogyan találj sugardaddy-t, első lépés: tanulj meg valamilyen idegen nyelvet, mert Orbánisztánban már az összes foglalt.
2023. febr. 24. 17:36
 29/55 anonim ***** válasza:
100%
Erős szövegértelmezési gondjaid vannak láthatóan. Hol írt bárki olyat, hogy majd ő dönti el a másik mire költsön?? Az, hogy hasonló anyagi színvonalon legyen a másik, csak EGY szempont a sok közül. Nyilván nem olyannal fogok összejönni, akivel teljesen ellentétesen gondolkodunk mindenről és akivel nem egyeznek a nézeteink, mint pl én házat szeretnék venni, ő elvan albiban és társai. Gondolom ezt önerőből nehéz lett volna kitalálni…
2023. febr. 24. 17:40
 30/55 anonim ***** válasza:
94%

29

Nehéz neki kitalálni, mert ostoba és csak kötekedni jött ide és fújni an incel mantrát, hogy minden nő anyagias qrva.

2023. febr. 24. 18:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!