Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért támadják e videó miatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért támadják e videó miatt?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=EOhuWG386hU

- Miközben jókat mond.

- Miközben minden nő ezt csinálja, párkereséskor.

2023. febr. 24. 11:27
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
96%
Jaja, eltartatni magad valakivel szexért, illetve megkérdezni, hogy mi a foglalkozása, az egy és ugyanaz. Grat-grat.
2023. febr. 24. 13:30
 12/55 anonim ***** válasza:
83%
Érdemes megnézni a honlapját, ahol szolgáltatásként kínál pénzügyi tanácsadást, meg mentorprogramot, ami ugye ebből a videóból kiderül, hogy valójában segít sugárdaddy-t keresni, gondolom jó pénzért. Mindezt Dubai-ból. Okos, nagyon okos!
2023. febr. 24. 13:42
 13/55 A kérdező kommentje:

A.: Megkérdezni mivel foglalkozik = felmérni a vagyoni helyzetét = kiszűrni a csórókat = a pénzessel állok össze. Nem? mert érdekes, de sosem a biztonsági őr vagy könyvesbolti eladó srác mellett látok dekoratív csajt.

B.: https://www.youtube.com/watch?v=SCRVIhMJ_CE Miért is annyira erkölcsös, ha a diák melózik, a tanulmányai és a pihenése kárára, és miért gusztustalan, ha a partnere segíti? (És le ne kamuzd a Gyakorin szokásos: "Én má' nyódaikás koromba ÁjTís szenyijor pogromozó vótam, havi 500-é a ÉPÜLalmáscégnak." dumát!)

2023. febr. 24. 14:17
 14/55 anonim ***** válasza:
95%

6

Te írod ki ugye az összes kérdést, ami alá bevágod mindig ezt a szöveget? :D

2023. febr. 24. 14:34
 15/55 anonim ***** válasza:
98%

"Megkérdezni mivel foglalkozik "

Igen. Ez alap. Férfiak is ugyanúgy megkérdezik.

Ha neked ciki a munkád, akkor tanulj és válts. Bocs, de én magamhoz hasonló végzettségű férfit keresek.

2023. febr. 24. 14:35
 16/55 A kérdező kommentje:

Barátom azt szokta válaszolni a "Mivel foglalkozol?" kérdésre, hogy "Banki őr."

Szokott mesélni, hogy hány csajnak jut hirtelen eszébe, hogy most azonnal haza kell mennie, mert...és itt bekamuznak valamit. Vagy 10-ből hány tiltja le/nem ír vissza soha többé. És neki már az is öröm, ha 1000-ből 1 nyíltan megmondja neki, hogy bocsi, de kevés vagy nekem.

(A srác amúgy valóban a bank biztonsági részlegénél van. IT-s bankbiztonsági szakértő.)

Meg az pl. mit mond egy nőnek, hogy "Vállalkozó vagyok." Mert vállalkozó a gyártulaj havi 600M haszonnal meg a Bivalyfos külsői, Hörpintő kocsma tulaja is, havi 200.000 haszonnal.

2023. febr. 24. 14:50
 17/55 anonim ***** válasza:
92%

"Szokott mesélni, hogy hány csajnak jut hirtelen eszébe, hogy most azonnal haza kell mennie, mert...és itt bekamuznak valamit."

Aha, persze. Ezek nem történnek meg. Incelfórumokon hergelitek egymást ilyen hálivúdi drámai jelenetekkel.

2023. febr. 24. 15:16
 18/55 anonim ***** válasza:
91%

Nézd, lehet én is leépíteénk valakit, aki azt mondja magáról, hogy biztonsági őr. Bocsi, de én nem azért tanultam és nem azért dolgozok k.rva keményen, hogy összekössem az életem egy biztonsági őrrel. Ha meg behazudta, akkor szintén nem kár érte, hiszen baszki, ha valaki a nulladink pillanatban kamuzik, attól mit várjon az ember?

Szóval nem kár így se, úgy se.

2023. febr. 24. 15:44
 19/55 anonim ***** válasza:
100%

Nekem azzal semmi bajom, ha valaki biztiboy, de ha kiderül, hogy hazudott, ugyanúgy kidobom.

El kéne fogadni, hogy vagy ne ismerkedj, vagy ne szégyelld, amit csinálsz, vagy válts, ha szégyelled.

2023. febr. 24. 15:57
 20/55 A kérdező kommentje:

18. Na ez az! TE magad írod, hogy nem kell csóró pasi. Azaz, te IS, az aranyat ásod. Mint minden nő. De ez miért gond nektek nőknek?

NEKEM, férfiként, nem zavaró, ha a lány nyíltan a pénzre megy, sőt!!! SOKKAL korrektebb, mint a "Mivel foglalkozol? Ja...nem a pénz miatt...hanem a szellemi partnerség miatt, mert én a Büfé-Ruhatár papírommal akkorra értelmiségi vagyok, hogy beszarol." csajok.

Szóval lányok, nem baj ha kell a lóvé, és arra hajtotok, de akkor őszintén mondjátok meg! (Mert éttermi példa. Konferencián, ebéd után sétáltam ki a szálloda étteremből, mire a pincér rám szólt, hogy ez a kaja fizetős volt ám, csak a pogi meg az üdítők nem.)

2023. febr. 24. 16:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!