Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy veszem észre? 😀

Figyelt kérdés
Van egy pasi aki tetszik, de nem tudom, hogy kölcsönös e?! Amikor meglat mindig hosszan néz a szemembe, és addig néz ameddig elhaladok mellette.Egy munkahelyen dolgozunk, de még sosem beszélgettünk, csak ha reggel megyek be és meglat, egyből a szemembe néz, és addig tart ez ameddig elhaladunk egymás mellett.
2023. febr. 23. 21:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Akkor nem lesz semmi, ha egyikőtök sem lép.

Félénknek tűnik?

2023. febr. 24. 17:34
 12/21 A kérdező kommentje:
Igen, nem egy nagy Dumas amennyire eddig észre vettem. De a nézés, senki nem nézett a fiúk közül csak ő egész addig amíg bementem. Én azért elvarjam, hogy ő lepjen👀😁
2023. febr. 24. 17:36
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

És mióta van ez a szemezés?

Jelöld be, hátha rád ír.

2023. febr. 24. 18:32
 14/21 A kérdező kommentje:
Pár hónapja..
2023. febr. 24. 21:05
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha van közösségi oldala,jó ötlet a bejelölés,viszont ha nincs, akkor kénytelen leszel megszólítani valami aprósággal...

,,Jó reggelt... Már megint össze kell futnunk? Ha megint találkozunk, jössz egy kávéval. "

2023. febr. 25. 11:18
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
14# akkor ne várakoztasd, mert lehet közben lesz helyetted egy bátrabb nő...
2023. febr. 25. 12:14
 17/21 A kérdező kommentje:
Attól félek, hogy ha én jelölöm be, akkor olyan mintha én szednem fel, aztán ha beneztem ez mégsem tetszem neki akkor meg elég égő.. 😂 Ami fura, hogy rég nincs kapcsolta. Amit nem tudok eldonteni, hogy miért.
2023. febr. 25. 22:21
 18/21 A kérdező kommentje:
Mert elég jokepu, a barátnőim szerint is.Es biztos nem meleg😂mert ennek már utánajartam.
2023. febr. 25. 22:23
 19/21 anonim ***** válasza:
53%

ha meleg lenne, nem téged nézegetne.

Egyébként, nemtudom hogy jutott eszedbe, hogy meleg.

Azért mert nem lép feléd, egyből melegnek hiszed?

2023. febr. 25. 23:12
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Egy bejelölés nem nyomulás.

Hogy nem tudsz kaocsolatról, az még lehet, mert:

- távkapcsolata van

- csalódás után van

- szeretője egy házas nőnek

Jelöld be, aztán ha reagál, beszélgettek, akkor már minden könnyebb, jobb mint a toporgás.

2023. febr. 26. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!