Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha azt veszem észre, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt veszem észre, hogy valakinek mindig csak akkor jutok eszébe, ha szexuálisan túlfűtött? Mivel tudom kiszűrni, hogy mit akar valójában?

Figyelt kérdés

Bár ezt igazából tagadja. Állítólag csak szimplán kíván? Hogy tudom leszűrni, hogy mi az igazság ?

-Hol marad a romantika?

-Dolgozik a férfiasság most.

- Olyankor mindig eszedbe jutok... :D

- Nemcsak olyankor, egyébként is :) Megeszlek.

Szóval mivel tudom kiszűrni, hogy mit akar valójában?

2021. márc. 17. 20:15
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Ebből a pár sorból kiszűrve szexet 🤷‍♂️
2021. márc. 17. 20:17
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Nem túl biztató ez a párbeszéd...
2021. márc. 17. 20:29
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
Dolgozik az erekció...
2021. márc. 17. 20:42
 4/8 anonim ***** válasza:
81%
Rémisztő volt ezeket a sorokat olvasni, szinte teljesen ugyanilyen párbeszéd volt köztem a pasival, mondjuk azt leszámítva, hogy én akkor még csak 15 voltam. Nehogy egy percre is bedőlj az ilyennek, ezek csak "ragadozók".
2021. márc. 17. 20:42
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem mindig ír így. Valamikor csak általános téma, hogy hogy telt a napom, jól vagyok - e. Szeretnék-e családot, kisbabát, kislányt, kisfiút. Változó. De gyakran van ilyen is.... Nem tudom eldönteni sokszor, mert pl Valentin nap meg írta, hogy Boldog Valentin napot picúr.... 🙄
2021. márc. 17. 20:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem komolytalan lenne, már rég együtt lennétek. Kb. ennyi.
2021. márc. 17. 21:06
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Túl jó a dumája.ne vedd túl komolyan. Légy résen azért.

Csak egy valami ne felejts el. A tett megmarad a szó elszáll., a szép szavak nem mindig igazak.

A tett pedig ne az legyen, hogy az ágyba lenyom, hogy jól megd.jon...

2021. márc. 17. 21:12
 8/8 anonim ***** válasza:
91%
Ha bedőlsz ezeknek a gyengébbnél gyengébb szövegnek és hagyod, hogy megdgjon, nem csak hogy szó nélkül el fog tűnni az életedből az aktus után, de pontosan olyan buta, könnyen kapható kislánynak fog tartani, mint amilyennek mutatod magad.
2021. márc. 17. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!