Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a vörös hajú lányok . Hogy mondjam. Szexuálisan túlfűtöttebbek?
Az igazi természetes vörösökre gondolok, a hófehér bőrükkel és szeplős arcukkal.
Ők a gyengéim, de az a tapasztalatom, hogy elég nagy a szexuális étvágyuk és emiatt zabálják a férfiakat sorra. Ez nagy általánosságban igaz?
Csak mert az ilyen rihe-rongy szajháktól okádok, szóval kár lenne ha majdnem minden vörös ilyen lenne. Nektek mik a tapasztalataitok?
Igaz, hogy a szőkék teljesen buták?
Igaz, hogy a feketék boszorkányok?
Igaz, hogy a barnák jellegtelen dögunalmas alakok?
Na ugye hogy nem. A riherongyság nem hajszín függő. Barnából biztosan könnyebben találsz riherongyot, mert ők vannak a legtöbben.
Két vörös hajú nőt ismerek, egyik sem zabálja a férfiakat, hanem hűségesek. És jó fejek. Azt, hogy a párjukkal mennyire aktívak az ágyban, azt nem tudom, de hogy nem csalják meg őket, az is biztos. Pedig én már mindent bevetettem, de hiába, nem lesznek enyéim. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!