Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én veszem észre hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én veszem észre hogy az internetes ismerkedő helyek egyre jobban romlanak?

Figyelt kérdés

Régen olyan 10 éve, tök sok randim volt, volt kaland is 6 éves kapcsolatom pl a chat.hu-ról volt.

Ma borzalom ami a megy, egy nő sem ír vissza, ha vissza is ír flegma, randik sem jönnek össze, beszélgetni nem lehet a nőkkel, egyre jobban fizetős lesz minden szinte ócska az egész internet ismerkedés szempontjából

2019. dec. 2. 18:01
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
ahogy olvasom itt sacc mindneki így látja.
2019. dec. 2. 18:03
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Ugyanezt tapasztalom én is. Ez van, sajnálom. Jobb nem lesz.
2019. dec. 2. 18:06
 3/8 anonim ***** válasza:
77%

ó amikor még a jatek.hu volt akkor mentek igazán :) Aki erre emlékszik az már túl van a 30-on

De szép is volt 17-18 éves koromban.

Akkor sok randi összejött. Pedig a legtöbb esetben képet sem láttunk a másikról.

basszus megöregedtem..

2019. dec. 2. 18:07
 4/8 anonim ***** válasza:
33%

28 vagyok, gazdag. A vicc az hogy ezeket én is tapasztaltam mint ti, aztán most a poén kedvéért ha már van zsé regisztráltam a puncsra.

Elő még nem fizettem mert lehúzás de a csajok ingyen írhatnak ott, és eddig 4 írt (telefonszámmal vagy emaillel az üzenetben) + 60an megnézték az adatlapot.

Nyilván a fő ok a pénz, a másik ok gondolom az hogy nagyrészt 50+ papik állnak sorba, úgyhogy most én válogatok, és játszom a "nem írok vissza' C. Játékot.

2019. dec. 2. 18:17
 5/8 anonim ***** válasza:
26%
milrt 4-es milyen képeket teszel fel, amiről lerí , hogy gazdag vagy? (az öltözéken kívül)
2019. dec. 2. 18:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
#4 oks, de ez sacc prosti jellegű ügypénzért, azért ez más mint a társkeresés.
2019. dec. 2. 18:26
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt idősebb lettél 10 évvel, a chat.hu átlag korosztálya meg maradt annyi, amennyi. Másrészt 10 éve nem voltak mobilos társkeresők. Aki pasizni, csajozni akar, az nem a chat.hu-ra megy már.
2019. dec. 2. 19:38
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Régen nem volt mindenkinek nete. Akinek volt, az se azért, hogy szexpartnerre vadásszon.

Ma minden buckalakónak van okosteló és mobilnet, és rá is szabadultak.

Fogalmazzunk úgy, hogy jelentősen megzuhant az átlag IQ. Ma már nagyítóval kell keresni azt, aki képes nagyjából helyesen írni és érthetően fogalmaz.

2019. dec. 2. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!