Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az internetes ismerkedés egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az internetes ismerkedés egy nagyon erőltetet dolog?

Figyelt kérdés
Szerintem egy nagyon erőltetett dolog, általában az van hogy ráírnak egymásra a felek, aztán célirányosan gyorsan egy randi aztán van kémia vagy nincs kémia mindenki erre figyel, koncentrál, ha van kémia akkor oké és még egy randi ha nincs akkor viszlát és így tovább...
2019. nov. 29. 20:21
 1/7 anonim ***** válasza:
61%

Mi bajod?

Élőben folytatott ismerkedést is érezheti erőltetettnek az ember és ott is lefolyik ugyanaz, mint amit itt leírtál... Tehát végülis tökmindegy, ilyen hozzáállással ne ismerkedjen sehol az ember, mert erőltetettnek érzi bárhol.

2019. nov. 29. 20:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ja, így működik és néha bejön. Amúgy meg lehet közös érdeklődési kör alapján is keresni rendes, kitöltött profiloknál, nem csak igen/nem játékot játszani badoon.
2019. nov. 29. 20:26
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
Mivel te ezt látod bele, így számodra az is. A dolgok önmagukban semmilyenek, csak az ítéleteid által válnak valamilyenné.
2019. nov. 29. 20:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Iwiwen amikor beújítottak a csajok és pasik alkalmazással, beléptem és rögtön megtalált a szerelem. Meglátta a csaj a képem és nem kattintott tovább hanem dobott egy vicces üzenetet. Onnantól kezdve megvolt mindkét oldalon a vonzalom kép alapján. Lett is belőle nagy szerelem, de egyéb dolog miatt nem lett több. Majdnem 1 évig voltunk együtt.
2019. nov. 29. 20:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szórakozni jó dolog.
2019. nov. 29. 21:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy az-e, az meg pláne nem érdekel, más szerint az-e, én ott ismertem meg a vőlegényem és ezzel általában az összes ilyen vitát le szoktam zárni.
2019. nov. 29. 22:08
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ismerkedtem netes társkeresőn, lett belőle először egy féléves, majd egy kétéves kapcsolatom. (N/25).

De azért egészen más, amikor "csak úgy" elkezd valakivel alakulni valami. Férjemmel egy munkavacsorán összevillant a tekintetünk (én tolmácsoltam neki). Utána megkeresett, randira hívott, teljesen más, mint a netes szerencsétlenkedés (nem azt mondom, van, akinek bejön az is). Csak itt ugye a kémiával kezdődött, tehát már volt egy vonzalom. Nem pedig az, amit kérdező is írt, hogy találkozunk, leteszteljük, hogy van-e vonzalom, aztán szépen úgy döntünk, hogy egymásba szeretünk.

Ég és föld a kettő azért.

2019. nov. 30. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!