Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs kedvem randizni?

Figyelt kérdés
Regota egyedul vagyok mar, es azt hiszem, beleszoktam. Pedig zavar, hogy nincs parom, igazi venlany lettem mar. De abszolut nincs kedvem a randikhoz. Volt par csalodast kelto az utobbi idoben, lehet azert is ment el a kedvem, pedig hat abbol kell valasztani, ami van. Mas is van igy?
2023. febr. 23. 21:25
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg igen, a kellemetlen élmények nagyban rombolják a vágyódást..
2023. febr. 23. 21:26
 2/42 anonim válasza:
100%

Azért teljessen elzárkozni nem érdemes! Csak esetleg nem kell igent mondani minden személynek! Nem kell túl izgulni, add magadat és lesz mikor szívessen mész el majd mikor látod hogy elfogadnakbolyannak amilyen vagy!

De az biztos hogy a csalódások csak egyre rombolják a kedvet!

2023. febr. 23. 21:35
 3/42 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha jön olyan pasi aki hűha lesz számodra, akkor szívesen fogsz menni. Amíg nincs meg ez az érzés én se mennék, vagyis én sem mentem. Aztán meglattam őt, és akaratom ellenére annyira bámultam nő létemre, hogy elhivott, és alig vártam menjek 😀Igaz nem tartott sokaig(1ev) de az egy igazi erzelemdus kapcsolat volt minden szempontból.
2023. febr. 23. 22:02
 4/42 A kérdező kommentje:
Ah, nekem.huha mar nem.lesz, oreg vagyok mar hozza:-) max egy elmegy tipusra szamithatok.
2023. febr. 23. 22:04
 5/42 anonim ***** válasza:
82%
Hány éves vagy kérdező? Én 35 évesen éreztem a hűha érzést. Barátnőm 43 évesen ismerte meg a huhat😀Szóval mittakar az öreg vagy? 60?
2023. febr. 23. 22:11
 6/42 Időutazó03 ***** válasza:
57%
Pedig meg fogod találni az igazit. Én tudom.
2023. febr. 23. 22:12
 7/42 A kérdező kommentje:
Hat koszi, Idoutazo, ugy legyen :-)
2023. febr. 23. 22:34
 8/42 anonim ***** válasza:
27%

"pedig hat abbol kell valasztani, ami van"

Ezt pont te mondod?

2023. febr. 23. 22:47
 9/42 A kérdező kommentje:
Miert? Nem.ertem ezt a kerdest.
2023. febr. 23. 22:54
 10/42 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező nem derült ki a korod!És, hogy miért ilyen negatív a hozzaallasod. Az meglatszik rajtad, ezt sugárzod ki. Egy magabiztos nő, aki tudja mit akar,van önbizalma, azt észreveszi a külvilág. Szóval kicsit bátrabban meg magabiztosabban.
2023. febr. 23. 23:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!