Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mar 2 hete van egy baratom de nincs kedvem randizni vele. Miert?
Figyelt kérdés
Mindketten 14 evesek vagyunk es o egy masik varosban lakik.Ritkan jon ide igy inkabb telefonon beszelgetunk.Mar szerelmet vallott es minden es napi 1-2 orat beszelunk de nincs kedvem randizni vele.Miert van igy?
Koszi a valaszokat!!!
2010. jún. 21. 18:40
1/17 anonim válasza:
Miért?
Mert nem szereted, azért!
:S
2/17 anonim válasza:
lehet természetesnek veszed h najo ezis megvan innentöl nem kell semmit se csinálni mert ugyis szeret? vagy félsz? vagy csak egyszerüen nem szereted..
de igazábol neked kéne tudnod h mért nincs kedved:D
15L
3/17 Mendus válasza:
Mert talán eltántoríít a gondolat, hogyha összjönnétek mennyit kéne utaznod, és lehet nem is érné meg...talán ezért, vagy mert nem vonzódsz hozzá, mondd meg neki, és kész!
4/17 Mendus válasza:
Jaaa bocsi, azt nem láttam, hogy ti már együtt is vagytok :O
Akkor minek jöttél vele össze, ha nincs kedved a társaságához..?
5/17 A kérdező kommentje:
De szeretem es o is engem es egyaltalan nem felek csak nincs kedvem...:((
2010. jún. 21. 18:44
6/17 Mendus válasza:
Lehet csak rossz a hangulatod az idő miatt..:P De amúgy ezt neked kéne tudnod, hogy most miért nem akarsz vele találkozni, ez nem igazánb nagy szerelem, ami köztetek lehet, mert akkor alig várnád már hogy találkozzatok!
7/17 anonim válasza:
Ha szeretek valakit, vágyom az érintésére, a mosolyára, arra, hogy hozzá bújhassak. Ergo: ha ezekhez nincs kedvem, ő hozzá sincs, mert nem szeretem. Ennyi. Lehet, szereted, mint embert, de társként nem érdekel.
8/17 anonim válasza:
Ha különösebb okod nincs,hogy érdektelen legyen számodra,akkor szimplán nagyképű vagy!Bocs!
9/17 anonim válasza:
én is jártam már így, úgy éreztem szeretem a srácot, amikor összejöttünk meg semmi kedvem nem volt találkozni, szakítottam vele mert szerintem semmi értelme nem volt.. és nem bántam meg h szakítottunk :) lehet hogy picit rossz volt de jobb mintha ott szenvedtem volna..
10/17 anonim válasza:
Azért, mert gyerekek vagytok, és mint ilyen éretlenek egy kapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!