Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mar 2 hete van egy baratom de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mar 2 hete van egy baratom de nincs kedvem randizni vele. Miert?

Figyelt kérdés

Mindketten 14 evesek vagyunk es o egy masik varosban lakik.Ritkan jon ide igy inkabb telefonon beszelgetunk.Mar szerelmet vallott es minden es napi 1-2 orat beszelunk de nincs kedvem randizni vele.Miert van igy?

Koszi a valaszokat!!!

2010. jún. 21. 18:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem szereted, ha nem akarsz vele találkozni, mivel ismered és piszkálja a fantáziád úgy érzed, hogy szereted és hiányzik, de ha nem beszélnétek 1 hétig telefonon sem el is felejtenéd, meg még ehet, hogy túl fiatal vagy egy kapcsolatra.
2010. jún. 21. 18:53
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem vagy szerelmes, csak bemeséled magadnak, ahogy mondták szerelmet vallott innestől megszerezted és nem fog érdekelni. Én is ilyen voltam, bár nem 14 évesen, hanem kicsit idősebben.
2010. jún. 21. 18:55
 13/17 anonim ***** válasza:

hát ha szereted,akkor talán kimerült vagy?

nekem álatlába akkor van ilyenem :D

2010. jún. 24. 18:20
 14/17 anonim ***** válasza:

Hát ha nincs kedved hozzá nem szeretheted,vagy is szeretheted csak nem úgy ahogy kéne:)

Én is voltam már így de nem hülyitettem szegényt hanem meg mondtam neki,hogy nekem ez így nem megy,mert vmi hiányzik

Lehet pl..Hogy nem érzed jól magad vele,vagy unalmasnak tartod vagy pedig másra vágysz :))

2010. jún. 24. 19:09
 15/17 anonim ***** válasza:

szerintem csak hirtelen felángolást érzel iránta, szal nem az az igazi szerelem, ez az ami 1-2 honap mulva teljesen elmulik...=]

16L

2010. jún. 24. 19:16
 16/17 anonim ***** válasza:

Én ma dobtam a pasimat,nem is szerettem,nem is értem/tudom hogy minek jöttem vele össze,nem is volt köztünk se csók,semmi,semmi találkozás,ő akarta,én nem,és nagyon jól érzem magam egyedül,nem ő volt az igazi! Örülök hogy vége!

15L

2010. jún. 24. 20:04
 17/17 A kérdező kommentje:
Koszonom a "normalis"valaszokat...utana talakoztam vele es csak feltem mostmar alig varom h lassam..:)
2010. jún. 24. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!